Luk

Lasse N: Vi kan slå FCK's stærkeste hold

| Europa League | 24 kommentarer
Lasse N: Vi kan slå FCK's stærkeste hold
Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk

Infoboks

Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan (20/10)
bet365 2,62 3,50 2,50
NordicBet 2,70 3,55 2,50
Oddset 2,60 3,45 2,45

Lasse Nielsen erkender, at FCK er hårdt ramt af skader for tiden, men tvivler ikke på, at Malmö også ville kunne slå FCK i stærkeste startopstilling.

Når FC København torsdag aften brager sammen med Malmö FF i Europa League, er det uden en række af løvernes normale profiler.

Blandt andet er angrebsduoen Jonas Wind og Dame N’Doye ude, mens flere andre profiler er tvivlsomme.

Malmös Lasse Nielsen håber at møde et så stærkt FCK-hold som muligt.

- Vi er da godt klar over, at FCK døjer med en del skader, men jeg håber, de stiller med et stærkt hold. Når vi så forhåbentlig har vundet, er der ingen undskyldninger for dem.

- Men jeg tror også, at vi ville kunne slå FCK i stærkeste opstilling. I starten af Superliga-sæsonen havde de vist alle klar, og der var de ikke så skræmmende, siger Lasse Nielsen til bold.dk og tilføjer:

- FCK har en bred trup og køber enkelte spillere for 30 millioner – det ser man ikke lige her i Malmö. Den pris, de hentede Victor Nelsson eller Pep Biel for, giver vi måske for tre eller fire spillere.

FCK sprudler ikke i Europa

Lasse Nielsen har stor respekt for FC Københavns præstationer i europæisk sammenhæng, men den tidligere AaB-forsvarer forventer ikke et FCK-hold, der vil dominere Malmö med forrygende angrebsfodbold.

- Det skal ikke lyde negativt, men FCK har vel aldrig været sprudlende i Europa, men til gengæld har de været utroligt stabile. De har altid stået kompakt i deres 4-4-2 og kendt deres rolle.

- De ved, hvad de skal gøre i deres system, så det bliver op til os at skabe hullerne mod et stabilt FCK-hold, siger Lasse Nielsen.

- Jeg føler, at styrkeforholdet er meget lige, men FCK er altid med i toppen af dansk fodbold og klarer sig godt i Europa, så det bliver ikke let.

31-årige Lasse Nielsen har spillet i Malmö siden januar 2017.


Af Martin Schmidt
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober