Luk

Lasse Rise spiller foråret i Næstved

| NordicBet Liga | 10 kommentarer
Lasse Rise spiller foråret i Næstved
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

Næstved Boldklub - Skive IK
NordicBet Liga (20/10)
bet365 2,40 3,40 2,87
NordicBet 2,50 3,60 2,55
Oddset 2,45 3,65 2,65

1. divisionsklubben Næstved Boldklub har lavet en aftale med Lasse Rise, som spiller i klubben i resten af sæsonen.

Næstved Boldklub har sikret sig en aftale med Lasse Rise, der er vendt hjem efter en periode i islandsk fodbold.

Det skriver sn.dk.

Næstved har haft Lasse Rise på prøve i februar, og nu har angriberen altså fået en kontrakt, der gælder frem til sommer.

- Vi har lavet en aftale med ham, forbi vi håber og tror, han kan bidrage til, at vi vinder nogle fodboldkampe, siger cheftræner Michael Hemmingsen til sn.dk.

- Og så har vi også nogle udfordringeri forhold til, at Oliver Andersen rev sin skulder af led under opvarmningen i søndags. Vi ved ikke, om han skal opereres eller ej, men vi vil gerne være på forkant med det og have nogle flere alternativer angrebsmæssigt, siger Hemmingsen.

Lasse Rise har trænet med i både Lyngby og FC Roskilde, inden han prøvede lykken i Næstved.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

M&M 21:34          
Der handles i Næstved Boldklub, det må man give den nye ledelse. Håber Rise når at komme i form - som jeg læste referatet af hans træninger i Roskilde og Næstved, var han lidt for langt fra kampformen. Så der går vel mindst et par uger, før han kommer på banen?
Svemark 21:59          
Vi er ude i de vilde nødløsninger her efter skandalen med Jeppe Illum og Tobias Arndal. For et par uger siden blev Lasse Rise droppet, fordi han ikke er fit nok, og kom ikke med på træningslejren, fordi der "ikke blev uddelt fribilletter" til turen. Nu uddeles der så åbenbart fribilletter til selve førsteholdstruppen. Desperationen forekommer kun endnu større, hvis man også ser på Rises skadeshistorik.

Det er mig helt uforståeligt, at Gaxe og Buchholz stadig er i klubben, de er jo totalt overmatchede.
Grøn af misundelse 22:16          
Svemark .. ja det er da noget af et sats at tage, men de er jo igen igen desperate efter at finde en der kan lave mål som de har været længe inden Finnur kom til
Men har du bedre forslag ?
Jeg kunne godt have tænkt mig Jabar sharza fra Fremad A syntes han har gjort det godt selvom de heller ikke kunne bruge ham derinde
naestved 22:22          
Svemark mon ikke det Også hænger sammen med at Oliver Andersen også er skadet nu, når man tænker på hvor kort tid den nye ledelse har æret i klubben så syntes jeg faktisk projektet virker spændende, ja der blev lavet et par fejl med lejespillere men alle kan sku lave fejl, pt er der ingen rigtig angriber i truppen udover Rise og Måske den nye spiller fra Ghana.

Illum og arndal var heller ikke angribere men offensiv midt og kant.

Jeg vælger at være positiv på klubbens vegne og tror der er rigtig lyse tider på vej, hvilket vi også så i søndags.
M&M 22:42          
Vi kan alle hurtigt enes om at det var en kæmpestor og uforståelig fejl, der blev begået med Illum og Arndal. Men derfra og så til at konkludere så negativt om den nye ledelse og de nye ejere er der efter min mening slet ikke belæg for.

I søndags spillede Næstved lige op med topholdet og fik en sejr hjem. Det var med det samme hold, som tog turen op fra 2. div i først forsøg. Og så havde vi lige kørt en ny mand ind i midterforsvaret, Victor Wagner, som spillede en klog og tæt på fejlfri kamp mod det hold i divisonen, der har scoret flest mål. Godt fundet i Norge af den nye ledelse :)
Bluebold 23:31          
Held og lykke til Rise.
Ham toppede nok for efterhånden mange år siden, men hvem ved om han har nogle sidste skud i bøssen.
Svemark 23:51          
Jeg er bestemt positiv over for det nye projekt (HVIS pengene vel at mærke er der til de noget større armbevægelser, og det er et meget vigtigt hvis), men hvis projektet er seriøst, forstår jeg ikke, at de nye ejere fortsat kan have tillid til Gaxe og Buchholz. Ja, alle kan lave fejl, men hvis man som ansvarlig for transfers laver fejl som den med Illum og Arndal, så mener jeg i den grad det er diskvalificerende.

For mig at se var først og fremmest Illum og i mindre grad Arndal tænkt som de nærmeste til at tage over i foråret, da man ophævede kontrakten med Justinussen (i øvrigt uden at betinge sig, at han ikke i foråret stiller op for en af konkurrenterne i 1. division, hvilket er endnu en understregning af Gaxes inkompetence). Det er rigtigt, at ingen af dem er spidsangribere i dag, men Illum har dog tidligere i karrieren været angriber. Jeg kan slet ikke se, at unge Oliver Andersen skulle være tiltænkt en større rolle allerede i foråret.

Det er muligt, at pengene ikke er til andre nødløsninger end Rise (der skal jo stadig betales løn til Illum og Arndal i foråret), og det er fair nok, som sagt er det altafgørende for mig, at den nye ledelse er lige så økonomisk ansvarlig som den gamle. Ikke desto mindre virker det da som panik at skrive kontrakt med en spiller, man for blot et par uger siden sendte videre med besked om, at han ikke er fit nok.
Mandag 14. oktober