LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Lasse Vibe assisterede i Brentford-sejr

| Championship | 5 kommentarer
Lasse Vibe assisterede i Brentford-sejr
Foto: Getty Images
Lasse Vibe assisterede, da Brentford vandt 2-0 over Bolton i Championship. Andreas Bjelland spillede fuldtid, mens Emiliano Marcondes var på bænken i hele kampen.

Andreas Bjelland og Lasse Vibe var begge med fra start for Brentford, der hjemme tog imod Bolton i Championship. Emiliano Marcondes tog plads på bænken.

Efter 40 minutter gjorde Lasse Vibe et godt forarbejde og sendte bolden videre til Florian Jozeezoon, der sparkede Brentford på 1-0.

Neal Maupay slog sejren fast i overtiden med sit mål til 2-0, der blev kampens resultat. Lasse Vibe blev pillet ud en håndfuld minutter før tid, og Marcondes så hele kampen fra bænken og har altså stadig sin Championship-debut til gode.

Jonas Knudsen var andetsteds som vanligt med fra start for Ipswich, der hjemme hentede en flot 1-0-sejr over Leeds, der blev ramt af en udvisning til O'Kane i første halvleg.

Bersant Celina sørgede for matchvindermålet efter 67 minutter, og sejren gør, at Ipswich nu kun har fire point op til den attraktive top seks.

Martin Braithwaite spillede 82 minutter for Middlesbrough, der hjemme tabte 1-0 til Fulham. Rækken toppes fortsat af Wolverhampton, der dog lørdag måtte nøjes med 0-0 mod Barnsley.

Stream Fulham – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement

Af Sara Margren
Torsdag 17. januar