Luk

Lasse Vibe: Det er næsten som en drøm

| Allsvenskan | 1 kommentar
Lasse Vibe: Det er næsten som en drøm
Foto: Getty Images

Lasse Vibe var mandag tilbage i IFK Göteborgs startopstilling for første gang i næsten fire år - det fejrede han ved at score og få tilkendt straffespark.

Den tidligere danske landsholdsspiller Lasse Vibe var mandag tilbage i startopstillingen for IFK Göteborg for første gang siden 2015, og scorede sit første mål for klubben, siden han dengang skiftede til Brentford.

Det var i mandagens hjemmekamp mod Helsingborg, som endte 3-1 til Göteborg.
 
- Fra første fløjt var det et angreb, som kom direkte fra træningsbanen. Vi kan vise videoen. Den faldt til Pat (forsvarer Patrik Karlsson Lagemyr, red.) på træningen i går, og han missede, så det var godt, at den gik til mig i dag, sagde Vibe efter 3-0-sejren til IFK Göteborgs Twitter-profil. 

Angriberen havde ikke lige regnet med, at han var i spil til startopstillingen så hurtigt efter sin tilbagekomst til klubben, men ind kom han fra første fløjt.

- Det gik faktisk stærkt, jeg troede ikke, at jeg var så langt, om man så må sige. Så får man en god aflevering og scorer et mål. Det er næsten som en drøm.

-  Vi holder ganske godt i bolden og spiller den ud på venstre kanten. Vi laver nogle løb, nogle af dem imod spilretningen, og så giver Seba (Sebastian Ohlsson) mig en god aflevering. Jeg får en god førsteberøring, og så var der mål, fortæller Lasse Vibe.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov

1 kommentar

JannikH 19:25          
Lidt pinligt at se det... Lasse Vibe falder MEGET nemt!
Onsdag 19. juni
Tirsdag 18. juni