Luk

Lasse Vigen lejes ud til Burton

| Championship | 20 kommentarer
Lasse Vigen lejes ud til Burton
Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Infoboks

Burton - AFC Wimbledon
League 1 (22/10)
bet365 1,70 3,90 5,50
NordicBet 1,68 3,70 4,90
Oddset 1,67 3,75 4,90

Lasse Vigen Christensen skal i det næste halve år spille i Burton Albion på en lejeaftale.

Lasse Vigen Christensen er røget ud af holdet i Fulham i det seneste halve års tid, og nu skal han forsøge at finde tilbage til tidligere tiders niveau hos Championship-klubben Burton Albion.

Burton skriver på sin hjemmeside, at den 22-årige dansker har skrevet under på en lejeaftale for det næste halve år.

Den danske U21-landsholdsanfører har blot spillet i fire kampe for Fulham i denne sæson, og derfor skal han nu have sparket gang i karrieren igen.

Burton er oprykkere til Championship og ligger i øjeblikket lige under nedrykningsstregen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

20 kommentarer

Desrouleaux 16:58          
Håber det bliver en personlig succes for Vigen, men den klub har intet at gøre i Championship, så ned med dem.
madin 17:45          
Desrouleaux:

Har Wigan og Blackburn så heller ikke noget at gøre i Championship? Forstår ikke helt din pointe..
yeppes 18:50          
På kort sigt er det en fin udlejning - Vigen bør kunne få en masse spilletid og derefter have gode muligheder for at blive solgt. Desuden kan han spille sig i form til u21 EM til sommer, hvor vi har hårdt brug for ham som 8´er - bliver en spændende konstellation med Nørgaard og Vigen på midten.
Desrouleaux 19:08          
Hej Madin

Klubben er for lille, de har kun 5000 tilskuere til deres kampe og ingen tradition for at ligge i de højrere rækker, de hører ganske enkelt ikke til. Udover det har de ikke de store ambitioner om at komme op, de virker helt malplacerede i championship. Hvad Wigan og Blackburn har med det at gøre ved jeg ikke?
Slettet(100659192308) 19:23          
"Klubben er for lille, de har kun 5000 tilskuere til deres kampe og ingen tradition for at ligge i de højrere rækker, de hører ganske enkelt ikke til. Udover det har de ikke de store ambitioner om at komme op, de virker helt malplacerede i championship"

For lille? Den er jo netop ikke for lille, når den ligger hvor den gør. At man kun har 5000 tilskuere har noget med byens placering at gøre. Jeg forstår ikke rigtig din snak om ambitioner, du tror måske alle klubber i ligaen har det som mål i hver sæson at komme i PL, der bliver du nok skuffet.
Desrouleaux 19:34          
"For lille? Den er jo netop ikke for lille, når den ligger hvor den gør. At man kun har 5000 tilskuere har noget med byens placering at gøre."

- Det er det værste sludder jeg har læst i lang tid. Klubben er ikke for lille fordi byen ligger som den gør? Burton er ikke en by af en størrelse der nødvendigvis bør have et championshiphold, tværtimod.

"Jeg forstår ikke rigtig din snak om ambitioner, du tror måske alle klubber i ligaen har det som mål i hver sæson at komme i PL, der bliver du nok skuffet."

- Hvad angår ambitionerne så mente jeg med "op" ikke at klubben skulle have ambitioner om at rykke op, men derimod en ambition der peger opad i det hele taget. Den del svarede du fint på, indtil den nedladende kommentar til sidst, som ikke giver mening da du misforstod hvad jeg mente.

Burton har intet at gøre i Championship; hverken hvad angår deres stadionkapacitet, byens størrelse, ambitioner, traditioner eller deres elendige holdkort for den sags skyld. Og hvis du kigger i den anden relaterede tråd til Lasse Vigens skifte så er der andre der er helt enige.
Slettet(100659192308) 19:38          
"- Det er det værste sludder jeg har læst i lang tid. Klubben er ikke for lille fordi byen ligger som den gør? Burton er ikke en by af en størrelse der nødvendigvis bør have et championshiphold, tværtimod."

Aha, så hvor går din grænse for hvornår et hold må være i ligaen? Bare lige så vi har det på plads.

Og selvfølgelig har det noget at sige, at man ligger tæt på Derby, Nottingham og Leicester. Man skal være ganske naiv, hvis man ikke tror det spiller ind.

"Burton har intet at gøre i Championship; hverken hvad angår deres stadionkapacitet, byens størrelse, ambitioner, traditioner eller deres elendige holdkort for den sags skyld. Og hvis du kigger i den anden relaterede tråd til Lasse Vigens skifte så er der andre der er helt enige."

Som sagt jeg venter lige på svar fra det øverste, for du må have nogle regler om hvor stor byen skal være, siden du mener at man ikke have et godt fodboldhold når byen er lille. AMbitioner for klubben er nok at blive oppe, og tage den derfra.
Mandag 21. oktober
Søndag 20. oktober