LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lauritsen: Der er fuld smæk på svenske fans

| Allsvenskan | 2 kommentarer
Lauritsen: Der er fuld smæk på svenske fans
Foto: Getty Images

Infoboks

Norrköping - GIF Sundsvall
Allsvenskan (20/05)
bet365 1,57 4,00 5,75
NordicBet 1,61 4,05 5,65
Oddset 1,55 3,85 5,30

Se Superliga, Europa League og meget mere sport

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Rasmus Lauritsen er glad for sin nye tilværelse i det svenske, hvor særligt fansene har gjort et stort indtryk på ham.

Den unge forsvarsspiller Rasmus Lauritsen byttede i februar Vejle Boldklub ud med de svenske vicemestre fra IFK Norrköping, og den 23-årige dansker trives i sin nye fodboldtilværelse.

Især de mange passionerede fans på den anden side af Øresund har gjort et stort indtryk på ham.

I hans Allsvenskan-debut på udebane mod oprykkerne fra Helsingborg var der knap 12.000 tilskuere, og ugen efter var 14.000 på plads til hjemmekampen mod AIK.

- Der er virkelig smæk på tilskuere. De går virkelig op i det. Det er så nice. Hele setuppet omkring det. Der er generelt flere tilskuere kombineret med interesseren og kulturen. Der er fuld smæk på fansene, siger Rasmus Lauritsen til bold.dk.

Selvom stemningen har været i top, er de tre første kampe dog ikke forløbet som forventet for Norrköping, der ligger tredjesidst i Allsvenskan med blot to point.

- Vi vil gerne spille med i toppen, men starten har desværre ikke været derefter. Vi har lige manglet det sidste. Vi har et virkelig godt hold, så det er ærgerligt, at vi ikke har fået flere point, siger han og tilføjer:

- For mit eget vedkommende har det været meget middelmådigt. Ikke rigtig godt eller skidt. Jeg ville gerne lige bidrage med det sidste, men det kommer helt sikkert.

Rasmus Lauritsen fik fuld spilletid i den første kamp på udebane mod Helsingborg, som vandt 3-1. Kampen efter blev han skiftet ind få minutter før tid, da Norrköping hjemme spillede 0-0 mod AIK.

I den seneste kamp på udebane mod Kalmar FF, der endte 2-2, var den unge forsvarsspiller tilbage i startopstillingen, og her håber han også at være, når det går løs mod Falkenbergs FF fredag eftermiddag.

- Selvfølgelig synes jeg, at det er irriterende, når jeg ryger ud en kamp eller to, men jeg ved, at jeg nok skal få bidt mig fast. Jeg skal nok slå igennem og vise mit niveau. Jeg er kommet til et tophold, og jeg skal bevise, hvad jeg kan, siger Rasmus Lauritsen og fortsætter:

- Der er kampe nok. Nu har vi næsten tre kampe på en uge. Kampene kommer bare, så der er ikke tid til at sidde og tude over, at man sidder ude.

En forstrækning i læggen var dog lige ved at ødelægge Rasmus Lauritsens opstart i Norrköping, men han slap med to ugers pause, og nu er han tilbage i topform, fortæller han.

- Det var billigt sluppet. Nu glæder jeg mig bare til resten af sæsonen. Det er et virkelig fedt sted det her. Det kunne jeg mærke fra start, siger Rasmus Lauritsen.

Norrköping møder klokken 16 fredag Falkenbergs FF på hjemmebane.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anders Borup

2 kommentarer

VBK - Leeds 10:26          
Godt at høre fra Rasmus Lauritsen.
Poor Scouser Tommy 12:56          
Lauritsen ønskes alt godt hinsidan. En spiller, der har indstillingen og attituden i orden. Han er savnet i VB, selvom afløserne gør det godt.
Mandag 20. maj