Luk

Lauritsen før West Ham: Vil se hvor god jeg er

| Europa League | 7 kommentarer

Infoboks

Everton - West Ham
Premier League (17/10)
Oddset 2,65 3,30 2,70
bet365 2,60 3,40 2,70

Dinamo Zagrebs Rasmus Lauritsen glæder sig til, at han torsdag aften skal måle sig mod West Ham i Europa League og se, hvor god han er. 

I seneste sæson spillede Rasmus Lauritsen og Dinamo Zagreb sig frem til kvartfinalen i Europa League, hvor de senere vindere Villarreal blev endestationen.

Torsdag aften er kroaterne atter med i turneringen, når de starter gruppespillet med en hjemmekamp mod West Ham.

Den kamp ser Zagrebs danske stopper Rasmus Lauritsen frem til, og han glæder sig særligt til duellen med englændernes Michael Antonio.

- Når du skal møde en modstander første gang, så ser du videoer og prøver at forberede dig. Han er en rigtig god spiller, og han er fysisk meget stærk og har haft en god periode. 

- Jeg kan altid godt lide de største udfordringer, og det her bliver en af dem. Det bliver sjovt at slås med ham. Jeg ser frem til det, for jeg vil gerne spille mod gode spillere.

- I europæiske kampe kan du kæmpe med nogle stærke individualister og hold, hvor du får mulighed for at se, hvor god du er, siger Lauritsen på pressemødet forud for kampen. 

Der er kampstart klokken 18.45, hvor gruppens to øvrige hold Rapid Wien og Genk også spiller. 


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

ABCDE FC 12:36          
Hvis man kan spille for en god klub som Zagreb eller øvre halvdel af Superligaen, kan man også spille for West Ham og/eller på et godt niveau imod dem.

Folk har en tendens til at overvurdere La Liga, Premier League osv i niveau. Top 6 er rigtig gode men de fleste hold fra øvre halvdel af Superligaen, kunne sagtens spille i Premier League uden at tabe 80% af kampene. Fck og Fcm ville være solide midterhold.
Hakketud 13:10          
Helt uenig.
Alle superliga hold ville ryge ud af Premier League på røv og albuer, hvis de havnede der. Produkt Dansk Superliga er bare ikke bedre, hvilket er naturligt nok med de økonomiske, rammer man har.
fussballfussball 13:19          
Melder mig i koret af uenig.
generelt at stille superliga op mod premier league virker helt forfejlet da de økonomsike rammer er milevidt fra hinanden.
Den store forskel ligger heller ikke i at kunne præstere mod et hold én gang, for i så fald kunne FCK ud fra den præmis ligge i top seks, og Midtjylland top 10. Udfordringen ligger i højere grad nok i intensitet og fysikken. Niveauet er højere og mere intensivt i PL uge for uge, og man har ikke 2,5 måneds pause halvvejs, ingen superligahold er stillet til at kunne stå mod det, og præstere indenfor de rammer.
JG-FCN 13:22          
Jeg tror nu heller ikke at FCM og FCK (og sikkert flere SL hold) ville få klø af Crystal Palace, Brighton, Norwich og Brentford. Så noget er der om snakken.

Selvfølgelig ville man få klask af United, City, Chelsea osv dog.

West Ham er også ganske gode, men tror altså også de er på samme niveau som Zagreb, da ikke en hylde over.
Shiwani 13:31          
Hold da op noget vrøvl ABDC
Alabu 13:36          
Hvis man kan spille for en god klub som Zagreb eller øvre halvdel af Superligaen, kan man også spille for West Ham
Haha. Det er alligevel noget af det vildeste, jeg længe har hørt. Du mener simpelthen, at hvis man spiller for en dansk topklub, så kan man pr. automatik også sagtens klare sig i en top-6 klub i PL (som West Ham var i sidste sæson)? Der findes flere eksempler på spillere fra danske topklubber, der ikke engang kunne klare sig i en bund-/midterklub i PL (Sørloth og Okore bare for at nævne to)
1.DK 17:16          
Enig med ABCDF FC
FCK og FCK ville sagtens kunne klare sig i PL så er Norwich,Burnley,Brighton,Brentford,Southampton og Watford jo heller ikke bedre…
Lørdag 16. oktober