Luk

Lauritsen og co. videre med femte clean sheet

| Europa League | 3 kommentarer

Midtstopper Rasmus Lauritsen og Dinamo Zagreb er videre i Europa League. Med en 2-0-sejr over Feyenoord holdt Lauritsen og co. nullet for femte gang i træk.

Danske Rasmus Lauritsen var nok en gang i midterforsvaret for Dinamo Zagreb, der inden torsdagens opgør var det eneste hold i et Champions League- og Europa League-gruppespillet, som endnu ikke havde lukket et mål ind.

Den flotte stime skulle Zagreb forsøge at forlænge mod Feyenoord, der var uden karantæneramte Nicolai Jørgensen.

Zagreb kom bedst ud til kampen, og Arijan Ademi var efter 20 minutter i en god position, men en Feyenoord-forsvarer fik blokeret i sidste øjeblik.

Lauritsen og holdkammeraterne fik inden pausen en perfekt afslutning på første halvleg, da Bruno Petkovic nettede fra straffesparkspletten, og så gik Zagreb til pause ved 1-0.

Kort efter pausen øgede Ademi til 2-0 med et hårdt spark, og så var Zagreb for alvor på kurs mod knockout-fasen i Europa League.

Feyenoord fik ikke rigtig truet Zagreb-defensiven, og derfor kunne Lauritsen juble ved slutfløjt – både over billetten til knockout-fasen og det femte clean sheet i træk.

I gruppens anden kamp tabte CSKA Moskva til Wolfsberger AC, og derfor har det russiske mandskab udspillet sine chancer i turneringen.

Feyenoord og Wolfsberger mødes i sidste runde i en direkte duel om andenpladsen. Wolfsberger kan klare sig med en remis.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar