Luk

Lauritsen pandede sejren hjem i danskermøde

| Sverige | 1 kommentar
Lauritsen pandede sejren hjem i danskermøde
Foto: Vejle Boldklub

Rasmus Lauritsen scorede kampens andet mål, da IFK Norrköping slog Elfsborg med Frederik Holst og Kevin Sturh Ellegaard fra start 2-0 i Allsvenskan.

Der var tre danskere på banen fra start, da IFK Norrköping og Elfsborg søndag eftermiddag stod over for hinanden i Allsvenskan.

Hos hjemmeholdet startede Rasmus Lauritsen i det centrale forsvar, mens Frederik Holst og Kevin Sturh Ellegaard begge var at finde i startopstillingen hos gæsterne.

Syv point adskilte de to hold midt i tabellen, hvor Norrköping indtog en plads som nummer syv med Elfsborg to pladser længere nede.

Værterne fik først grund til at juble efter en lille halv times spil. Kevin Stuhr Ellegaard hev en flot redning frem, men han kunne ikke gøre noget, da riposten endte lige i fødderne på Alexander Fransson, som gjorde det til 1-0.

Kort før pausen blev den føring fordoblet, og det stod Rasmus Lauritsen for. Den tidligere Vejle Boldklub-stopper fik panden på et hjørnespark, som han flot headede i kassen til pausestillingen 2-0.

Ingen af de to hold formåede at komme på tavlen i en anden halvleg, og 2-0 blev derfor også slutresultatet, da dommeren fløjtede kampen af.

Kasper Larsen så hele opgøret fra bænken for IFK Norrköping, der trods de tre point fortsat ligger nummer syv i ligaen. Elfsborg ligger nummer ti.


Af Jonas Sand

1 kommentar

CLkommerhjem 21:35          
Stærkt Rasmus. At pande en bold i nettet efter hjørnespark er ligesom set før fra hans side.
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august