Luk

Luk

Lazarevic er i klasseform: Satser på 1. div.

| Danmark | 3 kommentarer

Infoboks

Aleksandar Lazarevic siger til bold.dk, at han aldrig har været i bedre form end nu. Han går derfor efter at finde en klub i NordicBet Ligaen. 

30-årige Aleksandar Lazarevic har i den seneste sæson tørnet ud for HIK i 2. division, men klubben har ikke ønsket at forlænge kontrakten med angriberen. 

Derfor er den erfarne angriber på jagt efter en ny klub. Han siger til bold.dk, at ambitionerne er store, og han vil gerne spille i NordicBet Ligaen. Formen fejler i hvert fald ikke noget.

- Det kan godt være, at jeg er 30 år, men jeg er meget ambitiøs, og jeg er i hvert fald i klasseform. Jeg har ikke været i så god form før, og jeg træner stadig hver dag med styrketræning, og der holder jeg formen ved lige. 1. division vil være spændende, men 2. division er selvfølgelig også en mulighed, siger Aleksandar Lazarevic til bold.dk. 

Angriberen siger, at han allerede har været i dialog med et par klubber.

- Jeg har snakket lidt med nogle klubber. Det er ikke så konkret. Det er bare nogle samtaler. Der er to 2. divisionsklubber, der gerne ville, men nu holder jeg lige lidt og venter lidt og ser hvordan og hvorledes. 

Føler du, at du kan følge med i 1. division?

- Ja, både den type, som jeg er, den rutine, som jeg har, og den form, som jeg har, så vil jeg godt kunne klare mig i 1. division. Det er jeg ikke i tvivl om, siger Aleksandar Lazarevic til bold.dk og tilføjer, at han er en type, der arbejder knaldhårdt, altid går forrest og er en typisk nier. 

30-årige Aleksandar Lazarevic har udover HIK været i en del danske klubber herunder Brønshøj, HB Køge, FC Helsingør og Hvidovre. 

Ifølge transfermarkt.com er han noteret for 50 mål og otte oplæg i 230 kampe.


Af Anders Jensen
Mandag 27. juni
Søndag 26. juni