Luk

Lazio køber Vavro-konkurrent på Cypern

| International | 8 kommentarer
Lazio køber Vavro-konkurrent på Cypern
Foto: Getty Images

Infoboks

Apollon Limassol - FK Kauno Zalgiris
Europa League Kvalifikation (18/07)
bet365 1,16 7,00 9,00
NordicBet 1,15 6,65 14,00
Oddset 1,16 6,80 13,00

Den 22-årige cypriot skifter Apollon Limassol ud med en kontrakt i den italienske hovedstadsklub Lazio.

Lazio har godt gang i svingdøren denne fredag. Seneste nye mand i folden er den 22-årige cypriot Andreas Karo, som kommer til fra Apollon Limassol på Cypern.

Det skriver den italienske klub på sin hjemmeside.

Og så er der faktisk ikke mange flere oplysninger at komme efter. Det vides dermed ikke, hvor lang en kontrakt den unge midtstopper har fået sig.

Andreas Karo har spillet de seneste tre år på Cypern, men har tidligere været udenlands.

Han tilbragte således sine sidste ungdomsår i Nottingham Forest, hvor han dog aldrig kom til at spille førsteholdsfodbold.

Nu skal han konkurrere med blandt andre den tidligere FC København-spiller Denis Vavro om spilletiden.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

Dabias 14:20          
Der er ikke noget konkurrent i ham. Han ryger til salernitana med det samme
MR. Buur 14:32          
Italienske klubber har som regel enorme trupper og de lever af at sælge og udleje... lidt af et cirkus at følge
MadsLeb 14:37          
Det giver god mening, på baggrund af FFP-reglerne, at købe og udleje spillere for at skabe en højere omsætning. Så må klubberne også købe for flere penge.
Zanetti4ever 16:06          
Mr Buur du lever i fortiden, Serie A hold må ikke have mere end 25 spillere over 21, hvoraf max 17 må være ikke trænet i klub og land. Med andre ord præcis samme regler som UEFA har for deres klub turneringer.

Så nej Italienske hold har IKKE kæmpe hold på 30-40 spillere de engang havde, for de må ikke registre det antal. Overskydende spillere over 21 vil du også hurtigt se sendt på lån i slutningen af markedet.

De fleste hold ejer et hav af spillere Italienske hold er hverken bedre eller værre end de største klubber i de andre tre store ligaer.
CalculatingInfinity 17:42          
Zanetti4ever: at de ikke må registrerer mere end det antal, gør da ikke at de ikke kan eje flere? Buur siger jo også i sit indlæg at de lever af at sælge OG udleje.
Zanetti4ever 20:12          
Hvori adskiller det sig fra andre større hold i de tre andre store ligaer, flere af de engelske har jo også kontrakt på et stort antal spillere de har udlejet til andre hold, det er ikke et italiensk fænomen men er et helt normalt billede i europæisk fodbold.

At have en masse spillere på kontrakt er noget helt, helt andet end trupper som forståes ved det antal spillere der er registreret for klubben en pågældende sæson. Så det er undskyld faktuel forkert at Italienske hold har store trupper for de må de ikke længere.
Onsdag 17. juli