LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lazio og Roma delte i dramatisk lokalopgør

| Serie A | 17 kommentarer
Highlights: Roma henter vigtige CL-point i sikker sejr mod SPAL
Highlights: Roma fik kæmpet sig til en sejr over Genoa
Highlights: Træværket reddede Lazio mod Roma og Dzeko
Highlights: Salzburg udraderede Lazio og leverede fornemt comeback
Highlights: De europæiske tømmermænd slog Roma tilbage
Lazio og Roma delte i dramatisk lokalopgør
Foto: Getty Images

Infoboks

Lazio - Roma 0-0
Serie A
80' 0-0 Stefan Daniel Radu
Lazio og Roma krydsede klinger på Stadio Olimpico sent søndag aften, men begge hold skød med løs krudt, og derfor endte lokalopgøret 0-0. 

I søndagens sene Serie A-kamp var der dømt lokalopgør mellem de to arvefjender Lazio og AS Roma.

Begge hold holder til på Stadio Olimpico, men i dette opgør havde Lazio officielt hjemmebane, men Roma-spiller slap altså for at rejse særligt langt til 'udekampen'. 

Roma skulle forsøge at følge op på midtugens fantastiske præstation mod FC Barcelona, der sikrede romerne en plads i Champions League-semifinalen.

Til opgøret havde Romas træner, Eusebio Di Francesco, blot foretaget en enkelt ændring i forhold til midtugens kamp mod Barcelona, og det var brasilianske Bruno Peres, der afløste Alessandro Florenzi. 

Kampens start bar præg af stor respekt fra begge hold, men det var primært Lazio, der kom frem til et par chancer. Det blev dog aldrig til helt åbne målchancer. 

Efter en halv times spil appellerede Lazio-spillerne voldsomt for et rødt kort, da Romas Juan Jesus gik alt for voldsomt ind i en glidende tackling. Den brasilianske stopper slap dog med skrækken, og han noterede sig blot for et gult kort. 

Efter en lang periode med et svagt overtag til Lazio var det pludselig Roma, der fik første halvlegs største chance. 

Den belgiske midtbanegeneral Radja Nainggolan sendte en fiks stikning i dybden til Bruno Peres, men brasilianerens afslutning prellede af på stolpen.

Dermed endte første halvleg uden mål, og begge hold kunne gå i omklædningsrummet med udsigten til point. 

Anden halvleg startede som første - to hold, der havde stor respekt for hinanden, og det betød endnu en gang at de helt store målchancer udeblev. 

Efter lidt mere end en times spil var det Roma-spillerne, der appellerede til kampens dommer. Lazio-stjernen Sergej Milinković-Savić gik nemlig unødvendigt hårdt ind i duellen med Kostas Manolas, der blev småskadet i situationen. 

Dommeren valgte dog at nøjes med en henstilling til Milinković-Savić. Kort efter var Roma nødsaget til at udskifte Manolas, der var for medtaget til at fortsætte efter sammenstødet med Lazio-kreatøren. 

Med et kvarter igen fik Lazio en åbning til skud, men en vågen Roma-forsvarspiller fik blokeret skuddet, så det ikke for alvor blev farligt.

I kampens 80. minut blev Lazio reduceret til ti mand, da rumænske Stefan Radu fik sit andet gule kort. Det efterfølgende frispark sendte Aleksandar Kolarov et stykke over Lazio-målet. 

Dermed lignende det et tungt Roma-pres i kampens afslutning, men efter 83 minutter var Lazio snublende tæt på et føringsmål. Adam Marusic stod pludselig helt fri inde i feltet, men midtbanespilleren sendte bolden tæt forbi Roma-målet. 

I kampens slutminutter sendte Roma-angriberen Edin Dzeko et hovedstød på overliggeren, og Roma var ufatteligt tæt på et føringsmål, men nærmere kom ingen af holdene, og derfor endte det dramatiske lokalopgør som det startede - 0-0. 

Pointdelingen betyder, at både Lazio og Roma kommer op på 61 point. Lazio indtager dog tredjepladsen på grund af bedre målscore end Roma.


Af Martin Schmidt

17 kommentarer

Beezzz 22:40          
Hvem var Lazio-fanen der kommenterede sammen med Jonas Schwartz?

Shit hvor kunne der ha’ været vist mange ud. Radu gjorde det dog umuligt for dommeren at holde kortet i lommen.
SCB 22:48          
2 røde hver vej havde nok været mest rimeligt :kr Synes, ikke overraskende som Lazio-fan, at vi burde have kørt den hjem men der mangler kølighed oppe foran når Ciro ikke får lov af linjevogteren. Sjovt Roma først begynder at spille v 11-10 da Lazio burde være trætters.
forza roma! 22:59          
Begge hold er nok fint tilfredse med et enkelt point, selvom det fra et Roma-perspektiv var bittert at Dzeko ikke fik den afgjort til sidst. Men når man ser på stillingen, så forstår jeg godt, at ingen af holdene ville satse alt for at vinde.
La Mir!! 23:07          
Kampen prægede i den grad af europæiske tømmermænd, tror begge klubber er tilfredse med det ene point. Sløjt at se så mange tomme sæder til et derby.
Beezzz 23:24          
Immobile er sgu også et fjols. Skaber sig konstant over korrekte kendelser og forsøger så selv at snyde sig til et straffe.
SCB 23:38          
Han brokker sig over et par offside-kendelser på vippen - det er meget normalt når man gerne vil vinde. Enig i at han søger kontakten men brokker sig da ikke over manglende straffe. Fjols-agtig attitude kan du lede efter hos dit eget hold - dog i langt mindre grad efter Totti er stoppet.
Tøzen 01:50          
Begge hold var udbrændte efter Europa kampene, men Lazio er meget heldige med at slippe afsted med et enkelt point
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts