Luk

Lazio og Udinese spillede 4-4 i vanvidskamp

| Serie A | 1 kommentar

I en regulær vanvidskamp, der indeholdt otte mål, tre røde kort og et VAR-mål, spillede Lazio og Udinese 4-4 i torsdagens sene opgør i Serie A. 4-4 endte det absurde drama.

I Rom tog Lazio torsdag aftens sene kamp mod Udinese i Serie A.

Inden opgøret lå hjemmeholdet nummer ni i ligaen, mens udeholdet fra Udinese indtog 14. pladsen. Det var dog ikke til at se i kampens begyndelse.

Det var nemlig gæsterne fra Udinese, der startede opgøret bedst. Efter 17 minutter kom de foran, da Beto på fornem vis headede bolden i en blød bue uden om Lazios målmand Pepe Reina. Afslutningen faldt efter en længere offensiv sekvens med en masse pasninger, som slutteligt endte i panden på Udineses portugisiske angriber.

Det blev også til 2-0 til Udinese, og igen var det Beto, der noteredes for scoringen. Igen var det en perle af et mål. I det 32. minut brød Udinese et Lazio-angreb, og så sendtes Beto afsted i en friløber. Med to mand i ryggen og en banehalvdel at forcere nåede Beto i høj fart Reinas felt, og den spanske veterankeeper blev flot rundet, inden Beto sendte bolden i mål til 2-0.

Lazio svarede dog hurtigt tilbage. Holdets topscorer, Ciro Immobile, viste i det 34. minut sin fornemme målnæse, og efter et indlæg fra højre side og et par afretninger røg bolden hen til angriberen, der kynisk sendte en reducering i kassen.

Inden pausen blev det dog til 3-1 til gæsterne, og igen var det efter en giftig omstilling. Bolden blev brudt på egen banehalvdel, og sendte Udinese ellers fem mand afsted i et fuldblods kontraangreb, som endte hos Nahuel Molina, der sikkert sparkede udeholdet foran med 3-1, som blev resultatet efter første halvleg.

Anden halvleg fortsatte i samme målrige stil som første, og Lazio skulle vise langt fra at være færdige i kampen.

I det 51. minut faldt reduceringen til 2-3, da Pedro udnyttede noget sløjt Udinese-forsvarsspil og resolut sparkede bolden i kassen bag en chanceløs Silvestri i Udinese-målet.

Og det skulle også blive til 3-3 i vanvidskampen. I det 55. minut pressede Lazio nok engang på, og efter en skidt clearing forsøgte Sergej Milinkovic-Savic sig fra distancen. Det gjorde han yderst fornemt, da hans følte venstrebensafslutning flot sejlede ind i det fjerne hjørne.

3-3. Men langt fra slut med dramaet.

For hjemmeholdet kom efter 57 minutter i undertal, da spanske Patric helt korrekt blev idømt sit andet gule kort og dermed fik marchordre, efter han holdt alt for godt fast i sin modstander.

Udinese skulle også vise sig at afslutte kampen med ti mænd. Efter 67 minutter valgte Nahuel Molina nemlig at plante sin albue solidt i ansigtet på en modstander, og det resulterede i et velfortjent andet gult kort til argentineren.

Og med lige mange spillere på banen kom Lazio endda foran, og selvfølgelig, fristes man til at sige, var det efter et VAR-drama. Et frispark fra venstre side blev sendt ind i panden på Acerbi, der heade bolden ind i bag Silvestri. Målet blev dog først underkendt på grund af offside, men efter et VAR-tjek fik det lov at stå.

Dommeren fandt, forståeligt nok, syv minutters tillægstid frem, og naturligvis var kampens drama langt fra ovre. I overtiden fik Immobile underkendt et mål for offside, et par Udinese-spillere fik gult kort for brok.

I det 98. minut faldt så kampens udligning, da et frispark på kanten af Lazios felt blev sendt fladt tilbage til Tolgay Arslan, der flot hamrede bolden ind til 4-4.
Efter kampen faldt kampens tredje røde kort, da Udineses Wallace blev udvist efter usportslig optræden.

Det helt absurde resultat betyder, at Lazio ligger nummer ni i Serie A, mens Udinese fortsat indtager ligaens 14. plads.


Af Peder Carlsen

1 kommentar

Plummer 22:55          
Haha hvad foregår der?
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar