Luk

Lazio på spanden efter Celtic-sejr i overtiden

| Europa League | 9 kommentarer

Lazio tabte torsdag aften 2-1 på hjemmebane mod Celtic i Europa League, og italienerne balancerer dermed på randen af et farvel til knockoutfasen.

Lazio har ikke kunne præstere samme form i de tre første kampe i Europa Leagues gruppe E, som de har i Serie A, hvor ikke mindst Ciro Immobile har virket ustoppelig.

Det er kun blevet til tre point i gruppen, men torsdag aften havde Rom-klubben en mulighed for at komme tilbage på sporet i hjemmekampen mod gruppeførerne fra Celtic.

Det startede også fint for Lazio, da Immobile efter syv minutter stod fri bagerste i feltet, da et indlæg fra Felipe Caicedo ikke blev clearet, og med en kontrolleret flugter ned i græsset satte 1-0 på tavlen.

Italienerne skabte flere muligheder for at udbygge føringen, men kort før pausen gik det galt i den anden ende.

En bold blev eroberet tæt på Lazio-feltet, og James Forrest var fra spids vinkel sikkerheden selv, da han var blevet sendt afsted i højre side af feltet.

Med 1-1 på tavlen var Lazio tvunget til at komme mere frem, men de kunne ikke nedbryde den skotske defensiv.

Og så blev det i det femte overtidsminut til Celtic-sejr, da et par kombinationer sendte Olivier Ntcham helt fri til den afgørende 2-1-scoring.

I den anden kamp i gruppe E vandt CFR Cluj 1-0 over Rennes, og det betyder, at Lazio har seks point op til Cluj på andenpladsen inden de sidste to spillerunder. 


Af Thor Carlskov
Onsdag 20. november
Tirsdag 19. november