LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Lazio pligtsejrede mod oprykkerne fra Empoli

| Serie A | 2 kommentarer
Lazio pligtsejrede mod oprykkerne fra Empoli
Risa Durmisi fik et kvarter, da Lazio hev en pligtsejr i hus, da de slog oprykkerne fra Empoli med 1-0.

Nyoprykkede Empoli skulle søndag aften på en svær opgave, da de fik besøg fra hovedstaden i form af Lazio.
 
Gæsterne var i sidste sæson på nippet til at kvalificere sig til Champions League, men måtte i sidste ende se sig slået om pladsen af Inter.
 
På trods af stor interesse har Lazio dog stadig formået at holde fast på mange af holdets største profiler i stræben efter at blive en del af den europæiske kongeklasse i næste sæson.
 
Sidste sæsons Coppa Italia-finalister havde dog svært ved helt at finde rytmen i dagens opgør og åbnede i stedet op for en række nærgående Empoli-forsøg.
 
Og havde det ikke været for en god redning af Lazios målmand Thomas Strakosha, var udeholdet også kommet bagud.
 
Den albanske shotstopper kom dog godt ned til Afriyie Acquahs forsøg i det 29. minut, før Miha Zajc brændte returen på det skammeligste.
 
Udeholdet var tættest på lige før halvleg, da Sergej Milinkovic-Savic forsøgte sig med en fræk afslutning tæt inde foran mål, men serberens forsøg gik snært forbi den ene oppasser, og derfor gik holdene til pause med 0-0.
 
Kort inde i anden halvleg fik Lazio så den føring, de havde ledt efter i hele første halvleg. Et indlæg blev rettet af, af en Empoli-forsvarsspiller, og tæt inde foran mål kunne Marco Parolo spadsere bolden i nettet til 1-0.
 
Risa Durmisi blev efter 75 minutter skiftet ind før at køre kampen hjem, hvilket Simone Inzaghis mandskab også formåede.

Biancocelesti vandt derfor ikke helt uden problemer med 1-0 over Empoli og har nu vundet to ud af fire kampe i Serie A.

Stream Sevilla – Lazio på Eurosport Player
Advertisement

Af Mads Adam Wegener
Lørdag 16. februar