Luk

Lazio presser Juventus efter nyt comeback

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

Torino - Lazio 1-2
Serie A
5' 1-0 Andrea Belotti
48' 1-1 Ciro Immobile
72' 1-2 Marco Parolo

Med en 2-1-sejr over Torino er Lazio blot ét point efter førerholdet Juventus. For anden gang på tre dage vendte romerne et truende nederlag til en sejr.

Lazio har gang i en flot sæson og agerer for tiden førsteudfordrer til Juventus i kampen om det italienske mesterskab.

Tirsdag aften gæstede Lazio Juventus' bysbørn fra Torino, der ligger i den tunge ende af Serie A-tabellen.

Torino gik dog uimponeret til opgaven, og allerede efter fem minutter kom hjemmeholdet foran, da Andrea Belotti udnyttede et straffespark og gjorde det til 1-0.

Midtvejs i første halvleg var Lazio-stjernen Ciro Immobile uhyre tæt på en udligning, men afslutningen manglede de allersidste marginaler.

Efter en første halvleg, der ikke bød på yderligere scoringer, skulle Immobile dog tage revanche kort efter pausen.

Her blev landsholdsangriberen sendt i dybden i venstre side, og med en flad afslutning overlistede han Torino-keeper Salvatore Sirigu, og så var der balance i regnskabet.

Lazio pressede på for at få alle tre point, og med små 20 minutter igen tog værterne et stort skridt i den retning.

Lidt tilfældigt havnede bolden for fødderne af midtbanespilleren Marco Parolo, der fra en position lige uden for feltet sendte bolden i mål til 2-1 via en afretning.

Flere mål blev det ikke til, og derfor vandt Lazio efter endnu et comeback fra 0-1 til 2-1, hvilket også var tilfældet mod Fiorentina i weekenden.

De tre point betyder, at Lazio har ét sølle point op til Juventus, der dog senere tirsdag kan øge forspringet, når mestrene gæster Genoa.


Af Martin Schmidt
Søndag 12. juli