Luk

LB-chef: Gytkjær og Corlu kan spille sammen

| 3F Superliga | 1 kommentar
LB-chef: Gytkjær og Corlu kan spille sammen
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - Lyngby
Superligaen Grundspil (17/02)
bet365 1,22 6,50 11,00
NordicBet 1,23 6,40 11,50
Oddset 1,23 5,90 12,50
YouBet 1,24 6,10 12,75

Frederik Gytkjær og Rezan Corlu kan sagtens spille sammen og fungere fint på Lyngbys hold, fastslår cheftræner Christian Nielsen.  

I Lyngbys flotte efterår i Superligaen lagde Frederik Gytkjær godt ud med stærke præstationer og mål i starten af sæsonen, mens Rezan Corlu var profilen i slutningen af efteråret.

Frederik Gytkjær kæmpede i anden halvdel af efteråret med en skade, mens Rezan Corlu har været rygtet tilbage til Brøndby her i januar, men cheftræner Christian Nielsen forventer at have begge spillere til rådighed og i topform i foråret.

Gytkjær og Corlu spillede i efteråret ofte den samme plads på holdet i hver sin periode, men Christian Nielsen understreger, at de to offensivspillere kan brillere på holdet samtidig.

- Det kan sagtens være 'både og' i stedet for 'enten eller'. De har spillet en masse kampe sammen, det gjorde de blandt andet i 1. division, og vi kan godt lide det spil, de har sammen.

- De har en god indbyrdes forståelse, kan finde hinanden i mellemrummene og sætte hinanden op, og de gør på den måde hinanden gode, så det har vi store forventninger til, siger Nielsen til bold.dk.

Gytkjær kan gøre en forskel

Christian Nielsen glæder sig til udsigten til at have Frederik Gytkjær tilbage på det niveau, som han viste i starten af sæsonen. 

Kommer Gytkjær tilbage i topform, kan han gøre en forskel for holdet, mener cheftræneren. 

- Det var et todelt efterår for Frederik, hvor han startede virkelig godt, men desværre løb ind i de skader, der gjorde, at han ikke kunne træne og komme tilbage på det niveau, vi ved, han har.

- Han er kommet stærkt tilbage efter vinterpausen, hvor han har holdt kortere ferie end de øvrige spillere, og vi håber, at han nu kan finde tilbage til den fysiske forfatning, hvor han også kan ramme sit topniveau.

- Han kan gøre en forskel i Superligaen og er en vigtig spiller for os. Han kender systemet og har de værdier, vi lægger vægt på, når vi sætter holdet. 

- Han bidrager med hårdt arbejde og hjælper sine holdkammerater, men har samtidig den individuelle kvalitet til at gøre en forskel fremadrettet, siger Nielsen til bold.dk.

26-årige Gytkjær nåede i efteråret at spille 14 kampe og score fem mål, mens 22-årige Corlu spillede 15 kampe og scorede fire mål. 

 

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Mikkel Nøhr
Tirsdag 21. januar