Luk

LBK-profil om tidlig kamp: Det gør en forskel

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Rezan Corlu mener, det gør en forskel at spille klokken 12 i stedet for senere på dagen. Man kan nå at få mere søvn og har bedre tid til at slappe af inden kampstart, hvis man først spiller senere.

Da klokken slog 12 søndag, blev der fløjtet op til kampen mellem SønderjyskE og Lyngby Boldklub.

Opgøret endte 2-2, og det var Lyngby-profilen Rezan Corlu godt tilfreds med – men han ville gerne have spillet lidt senere på dagen.

- Det var en svær udekamp i svære omgivelser. Banen var svær at spille på, og det var tidligt på dagen. Men jeg synes, vi hev et fint resultat hjem, så vi er tilfredse.

Hvorfor er kampens tidspunkt en faktor?

- Der er altid forskel på, om man spiller klokken 12, 16 eller 18. Man kan lige nå at få lidt mere søvn, og man har lidt længere tid til at slappe af inden kampstart. Det gør en forskel, men det er selvfølgelig ikke en undskyldning, siger Rezan Corlu.

Den unge Brøndby-ejede offensivspiller scorede Lyngbys udlignende mål.

- Jeg er glad for at hjælpe holdet. Det går rigtig godt for mig personligt i øjeblikket, og jeg nyder at spille fodbold. Jeg er glad, og det kan man også se på banen, siger Corlu.

Lyngby er to point fra OB på sjettepladsen, og Corlu er glad for sit holds præstation.

- Vi ligger stabilt. Mange dømte os ude fra start, fordi vi er oprykker, og fordi vi til tider havde det en lille smule svært i 1. division. Men det her viser, hvilken klub Lyngby er. Vi har et godt sammenhold, og vi viser vores værdier på banen. Vi arbejder hårdt og ydmygt.

I den kommende runde er der derby-opgør i Superligaen, og for Lyngbys vedkommende betyder det, at FC Nordsjælland kigger forbi.

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

RunningMan 08:27          
Dårlig undskyldning. De træner hver dag om formiddagen, hvor de skal præstere maksimalt.
DetGamlebif 08:46          
Corlu: "Men det er selvfølgelig ikke en undskyldning"
Første kommentar på bold: Dårlig undskyldning.
Man bliver så træt
lblblb 09:43          
RunningMan:

Godt du er så klog at du kan undvære hovedet, hvad ved du om at være professionel fodboldspiller ?
AG 10:00          
Begge skulle spille kl. 12. Derfor komplet ligegyldigt at tale om tidspunktet. Der findes hoteller i Sønderjylland, har jeg hørt - derfor kan Lyngby være præcis lige så friske som Sønderjyske. Så selvom det evt. er intervieweren, der har stillet spørgsmålet, så skal den da bare afvises, så der slet ikke er mulighed for at tolke svaret som en dårlig undskyldning.
Azzurritalia 10:18          
RunningMan og AG har vist aldrig spillet fodbold.

Selvfølgelig betyder det noget, at man kan slappe mere af før kampen.

Det handler ikke om at der findes hoteller i Sønderjylland. De har sikkert overnattet dernede, men det gør en kæmpe forskel om uret ringer kl. 7 eller kl. 8:30.
dgh1896 12:45          
Jeg kan dog alligevel undre mig over at professionelle fodboldspillere ikke fatter, at de - ligesom "almindelige" mennesker - med fordel kan hoppe i seng kl. 22, hvis de skal op klokken 6. Der er vel ingen der tvinger dem til at være oppe til klokken 01. Men sådan fungerer fodboldspilleres hjerner tilsyneladende ikke :-)
D.B.R. © 12:48          
Der er vel ingen der tvinger dem til at være oppe til klokken 01.

Er de det da?
Fredag 13. december