LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ledig Riddersholm: Tid til at fordybe sig

| Superligaen | 9 kommentarer
Ledig Riddersholm: Tid til at fordybe sig
Foto: Getty Images
Glen Riddersholm har været ledig siden skilsmissen med AGF i efteråret, men træneren kan sagtens få tiden til at gå, og nu er der mulighed for at fordybe sig i fodbolden.

AGF skippede i efteråret Glen Riddersholm og ansatte kort efter David Nielsen om ny cheftræner, efter sidstnævnte i sæsonen forinden havde ført Lyngby til et par overraskende bronzemedaljer i Superligaen.

Nu fortæller Glen Riddersholm i et interview, at tiden efter afskeden med AGF er blevet brugt på at fordybe sig i sporten, han elsker så meget.

- Siden min afsked med AGF har jeg på intet tidspunkt gået og trillet tommelfingre og følt, at tiden var lang. Jeg har rigeligt at udfylde tiden med og har blandt andet hold masser af møder med spændende mennesker.

- Reelt set er det den periode, jeg befinder mig i netop nu, den første i 32 år, hvor jeg for alvor kan fordybe mig i nogle ting, som jeg længe har haft lyst til, siger Glen Riddersholm til BT.

45-årige Glen Riddersholm har i alt 203 Superliga-kampe på CV’et som cheftræner, hvor det er blevet til sejr i 90 af disse.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen
Tirsdag 19. marts