LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lee Rochester: Fedt med chancen for playoff

| NordicBet Liga | 3 kommentarer
Lee Rochester: Fedt med chancen for playoff
Foto: HB Køge

Infoboks

HB Køge - Hvidovre
NordicBet Liga (24/03)
bet365 1,80 3,50 3,80
NordicBet 1,89 3,55 3,85
Oddset 1,80 3,70 4,30

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
HB Køges Lee Rochester er ikke overrasket over, at holdet nu for alvor byder sig til i kampen om playoff-pladserne i 1. division. Det er fedt, at chancen er der, siger han.

HB Køge skal onsdag aften ud og jagte chancen for at ende på playoff-pladserne i 1. division, når Viborg kommer en tur til Sjælland.

Holdet ligger inden kampen nummer fem med to point op til Viborg på tredjepladsen, og der er blot to kampe tilbage at spille. Derfor skal HB Køge gerne bruge en sejr onsdag aften for at holde sig til.

- Det er en vanvittigt spændende kamp. Vi har to kampe tilbage og seks point at spille om, og de seks point vil lune rigtig meget på vores konto. Så det går vi selvfølgelig benhårdt efter, siger HB Køges Lee Rochester til bold.dk.

- Viborg er et godt hold, som vi selvfølgelig har respekt for. Vi skal lykkes med nogle af de ting, vi er lykkedes med i de seneste par kampe, som vi er kommet sejrrigt ud af eller i hvert fald har fået point i.

- Vi skal være dygtige på holdet, arbejde hårdt for hinanden og bidrage med en masse energi. Og så skal vi være skarpe i begge felter, siger Rochester.

HB Køge startede pointmæssigt ganske sløjt ud i foråret, hvor det blot blev til en enkelt sejr i de første fem kampe.

Siden har holdet dog fundet melodien, og i de seneste syv kampe er det blevet til fem sejre, en enkelt uafgjort og et nederlag. 

- I takt med at banerne er blevet bedre, er vi måske begyndt at spille lidt mere og bedre. Det pynter på vores hold og resulteret i, at vi har scoret de mål, som har været nok til at vinde kampene. Og så har vi forsvaret os godt.

- Vi er kommet back to basics med vores forsvarsspil. I starten af forårssæsonen gav vi nogle lidt for lette mål væk, og det stoppede vi lige pludselig med i takt med, at vi begyndte at score. Det giver jo point, siger Lee Rochester.

Det var måske ikke mange, der for en måned siden regnede med, at HB Køge for alvor ville blande sig i topstriden, men det kommer ikke bag på Rochester.

- Det overrasker mig ikke, men det overrasker mig heller ikke, at der ikke er mange, der har tænkt på os.

- Vi havde selvfølgelig hele tiden håbet og troet på, at vi kunne spille med deromkring. Vi har gjort det godt, især på det seneste, og jeg synes, det er ganske pænt, at vi ligger, hvor vi gør.

- Nu vil vi prøve at se, om vi kan få de helt spændende kampe med, siger han.

Det bliver dog ikke nogen nem vej for HB Køge at nå playoff-pladserne, for efter Viborg-kampen onsdag venter Esbjerg på udebane i den sidste kamp.

Hvad tænker du om jeres chancer for at få playoff-pladserne?

- Jeg ved ikke, hvor stor chancen er, men det er fedt, at den er der. Der er en del hold, som ikke har noget at spille for i de sidste to kampe, så det er bare fedt for os, at vi har det. Det skal vi ud og udnytte.

- De andre hold i toppen har måske lidt mere pres på, end vi har, og det kan vi jo bruge til vores fordel. Hvis Viborg for eksempel kommer ned til os og er en smule nervøse. Det vil ikke gøre os noget.

- For os handler det bare om at gå efter det. Jeg synes, vi har gjort det rigtig godt på det seneste, og jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle kunne fortsætte mod Viborg og Esbjerg.

- Vi ved med de evner, vi har i vores hold, at vi kan slå dem begge.

Kampen mellem HB Køge og Viborg spilles fløjtes i gang onsdag aften klokken 18:30.

anton@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Onsdag 20. marts