LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lee Rochester ser ny klub som naturligt skridt

| NordicBet Liga | 2 kommentarer
Lee Rochester ser ny klub som naturligt skridt
Foto: HB Køge
Lee Rochester sagde for nylig farvel til HB Køge, og for den offensive midtbanespiller var beslutningen om at finde en ny klub et naturligt skridt i sin egen udvikling.

HB Køge sagde i sidste uge farvel til tre spillere, og heriblandt var Lee Rochester, der trods en alder på bare 24 år bessider klubrekorden for flest spillede førsteholdskampe med i alt 148 optrædener.

Rochester, der har været i klubbben af to perioder, har dog længe følt sig sikker på, at det denne sommer var tid til at prøve noget nyt.

- Det er nogle tanker, som jeg har gået med i længere tid i og med, at jeg godt vidste, at jeg ville prøve noget nyt, når min kontrakt med HB Køge udløb, siger han til bold.dk.

- Jeg havde efterhånden været der længe og været en profil på holdet i de seneste tre sæsoner, hvor jeg har spillet tæt på samtlige kampe, så derfor så jeg det som et naturligt skridt at skulle søge noget på et lidt højere niveau.

Rochester har endnu ikke fået en afklaring på fremtiden, men efter et godt forår i 1. division føler han, at han står godt i sin jagt på en ny klub.

- Jeg synes, at jeg står meget okay. Jeg har en god sæson bag mig med mange kampe. Også mange gode kampe, hvor jeg har fået vist, hvad jeg kan, særligt i slutningen af sæsonen, hvor jeg lavede nogle af assists og var afgørende for holdet.

Is i maven
24-årige Rochester tager tilværelsen som klubløs med ophøjet ro, og han har ikke noget mod at vente lidt endnu i jagten på den rette klub.

- Selvfølgelig er der snak med nogle forskellige klubber, men det er stadig tidligt, og der er ikke noget, hvor jeg nu kan sige, at det bliver til noget. Man vil selvfølgelig gerne have tingene på plads, men jeg har is i maven, siger han til bold.dk.

- Der er jo ikke så forfærdelig længe til, at klubberne starter op, men når man er kontraktfri kan det også være en fordel at vente lidt og se, hvad der sker. Lige pludselig skal klubberne slå til, og så er det måske meget godt at være lidt længere henne i transfervinduet.

- Jeg er ikke bleg for at vente på det rigtige. Jeg har god tålmodgihed og is i maven.

I sin klubjagt kigger Lee Rochester også uden for Danmarks grænser, hvor Norge og Sverige  kan være interessant for offensivspilleren, der har sine rødder i Nakskov.

- Selvfølgelig er der ingen tvivl om, at Superligaen kunne være super interessant for mig, men når det så er sagt, så er det ikke det eneste sted, hvor man kan spille fodbold. Der er også udlandet, hvor jeg tænker særligt på Norge og Sverige.

- Jeg går ikke så meget op i, om det bliver det ene eller det andet, men det skal være et niveau, som jeg synes er lidt højere og et sted, hvor jeg føler, at jeg kan fortsætte den udvikling, som jeg er inde i.

Lee Rochester har tidligere optrådt 19 gange for HB Køge i Superligaen i sæsonen 2011/12, hvor det blev til et enkelt mål.

bold@bold.dk

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

2 kommentarer

101249 10:47          
Ac Horsens er et godt bud
NicolaiSIF 12:51          
SIF kunne godt bruge en ny angriber til toppen.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april