LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Leeds-fans i følelsesladet brev: Bliv her, Bielsa

| England | 6 kommentarer
Leeds-fans i følelsesladet brev: Bliv her, Bielsa
Foto: Getty Images

Leeds United Supporters' Trust har skrevet et følelsesladet åbent brev til manager Marcelo Bielsa i håbet om, at han bliver i klubben.

Leeds røg ud i playoff-semifinalerne i Championship, og manager Marcelo Bielsa ved endnu ikke, om han fortsætter i klubben.

Nu får den farverige manager støtte fra fangruppen Leeds United Supporters' Trust, der har skrevet et stærkt åbent brev til træneren i håbet om, at han fortsætter.

Herunder følger et udpluk af brevet fra fansene. Hele brevet kan læses her.

- På vegne af Leeds United Supporters' Trust, medlemmer og fans, har vi følt det nødvendigt at skrive til dig for at udtrykke vores følelser omkring den indflydelse, du har haft på vores klub.

- I den korte tid du og din stab har trænet Leeds United, har vi set en inspirerende omvæltning i kvaliteten af fodbolden på Elland Road. Det har været fantastisk tilfredsstillende at se sammenholdet i klubben og udviklingen både på og uden for banen.

- Forbedringer på træningsbanen, en klar fodboldfilosofi og en ægte passioneret trænerstab har givet denne specielle klub sin identitet tilbage efter år med dårlig ledelse.

- Leeds er igen en forenet by, og fodbolden er kommet hjem. Sammen er vi loyale, determineret og stolte. Sæsonen har fornyet vores håb for fremtiden og for, at et nyt kapitel i vores historie er på vej, og vi vil have, at du forbliver en central del af det.

- Selv gennem svære tider og uretfærdigheder har du beholdt en utrolig grad af værdighed og altid ageret i klubbens bedste interesse. Det er ikke gået ubemærket hen blandt fansene.

- Din passion og dit utrættelige engagement i at forbedre holdet har bekræftet vores tillid til dig og din stab. Du har vores respekt, beundring og uforbeholdne støtte.

- Vi tror på din filosofi og takker dig for alle dine bestræbelser. Din fodbold får os til at drømme igen, og vi håber alle, at du fortsætter din rejse med os i vores jubilæumsår.

- Det er vores håb, at bestyrelsen vil fortsætte med at investere i holdet og tillade dig at gøre de forbedringer, du gerne vil give os og det ekstra skub, vi har brug for, hvis det skal blive en meget special sæson i 2019/20.

Leeds sluttede som nummer tre i Championship, men lå længe nummer et i tabellen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

6 kommentarer

peace? For whom! 11:26          
Hvor er linket til resten af brevet?
Desrouleaux 11:32          
Han er også ganske godt betalt. Men efter min mening retmæssigt. Uden Bielsa tror jeg ikke på man kommer i spil til de sjove pladser næste år.
peace? For whom! 11:53          
Det har du ret i. Han har ganske enkelt været en Gamechanger.
Friisenfriis 12:02          
Som Hobro fan sidder man og bliver lidt jaloux. Hvorfor sendte vi aldrig et lignende brev til Jonas Dal??
Onsdag 22. maj