Luk

Luk

Leeds-målscorer lettet efter overlevelse

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Brentford - Leeds 1-2
Premier League
56' 0-1 Raphinha
78' 1-1 Sergi Canos
80' 1-1 Sergi Canos
90' 1-2 Jack Harrison

Jack Harrison sikrede søndag eftermiddag Leeds en 2-1-sejr, da The Whites sikrede sig overlevelse i Premier League. Efterfølgende var han lettet og taknemmelig. 

Leeds overlevede på sidste spillerunde i Premier League, da de ude slog Brentford og Burnley samtidig tabte hjemme mod Newcastle. 

Leeds har haft et svært forår, hvor man lavede udskiftning på managerposten og kæmpede med at hente point i Premier League. 

I sidste ende lykkedes det at overleve i sidste spillerunde, derfor var Jack Harrison også meget glad, da han gav interview efter kampen. 

- Jeg er mere lettet end nogensinde. Vi har har lagt så meget arbejde og mødt modgang, men det har betalt sig, når vi har sikret os overlevelse, sagde han ifølge BBC og fortsatte:   

- Vores fans har været utrolige. Det har været svære tider, men de har stået bag os, de følger os over alt, og de har givet os en utrolig støtte. 

Leeds kan nu glæde sig over, at de har sikret sig yderligere en sæson i Premier League. Norwich, Watford og Burnley rykker ned i Championship. 


Af Nicolai Sand
Mandag 27. juni