Luk

Leeds-truppen går ned i løn: Sikrer 272 ansatte

| Championship | 12 kommentarer
Leeds-truppen går ned i løn: Sikrer 272 ansatte
Foto: Getty Images

Infoboks

Leeds-truppen og trænerstaben har tilbudt en midlertidig lønnedgang, så samtlige ansatte i klubben kan få udbetalt løn i de kommende måneder.

Spillere og trænere i Leeds United har frivilligt besluttet at gå midlertidigt ned i løn for at sikre, at der ikke kommer fyringer i klubben.

Suspenderingen af fodbold koster klubberne dyrt, og spillernes beslutning sikrer, at alle 272 fuldtidsansatte i Leeds kan få løn de næste måneder.

- Leeds United er en familie. Det er kulturen, som er blevet skabt af alle i klubben, fra spillerne til ledelsen til staben og fansene på lægterne, skriver truppen i en fælles meddelelse.

- Vi går usikre tider i møde, og derfor er det vigtigt, at vi alle arbejder sammen for at få klubben igennem denne periode, så vi kan slutte sæsonen på den måde, vi alle håber, at vi kan.

- Indtil da skal vi arbejde som en enhed og lytte til myndighedernes råd, så vi kan vinde kampen mod denne virus.

Direktør i Leeds, Victor Orta, er meget stolt og berørt af førsteholdets gestus.

- Mine spillere har vist en utrolig form for fællesskab og sammenhold, og jeg er stolt af deres handling. Vi takker Marcelo (Bielsa, red.) og hans stab samt spillerne for at sætte klubben i første række og vise omsorg for familien, siger han.

Leeds ligger nummer et i Championship med ni runder igen.


Af Sara Margren
Onsdag 1. april
Tirsdag 31. marts