Luk

Legia sendte Leicester hjem med et nederlag

| Europa League | 0 kommentarer

Leicester med Kasper Schmeichel og Jannik Vestergaard skuffede torsdag aften, da de løb ind i et 0-1-nederlag til Legia i Europa League 

Leicester skulle torsdag aften i aktion i Europa League, da de var taget en tur til Polen for at møde Legia.

Englænderne var fortsat uden sejr i gruppespillet, da de indledte med at spille 2-2 med Napoli i det første opgør. I torsdagens duel havde Leicester både Jannik Vestergaard og Kasper Schmeichel med fra start.

De fik dog en del at se til i startfasen, da polakkerne lagde godt ud og havde flere muligheder for at bringe sig i front. Her var Mahir Emreli blandt andet tæt på at få nettet til at blafre, da han sendte et godt skud afsted fra kanten af feltet, men Schmeichel slap med skrækken.

Efter en halv time kom forløsningen så for hjemmeholdet, da danske Vestergaard så passivt til i en situation.

Her formåede Legia nemlig at spille sig frem til feltet, hvor den til sidst endte hos Emreli. Angriberen kunne derefter uden problemer først holde Daniel Amartey væk fra sig, inden han trak bolden helt ind i feltet. 

Her fik Emreli masser af plads til at skyde på mål, da Vestergaard ikke valgte at presse op på ham, og det endte med at blive dyrt for Leicester.

Emreli formåede nemlig at sparke bolden ind i netmaskerne, og så var hjemmeholdet fra Legia foran med 1-0 mod Leicester.

Gæsterne fra England skulle derfor længere frem på banen efter pausen, og der gik ikke lang tid, før de viste sig at være en trussel. Her lykkedes det faktisk Ayoze Perez at få bolden over stregen, men målet blev dog annulleret grundet en offside.

Det var Leicester, som styrede spillet i anden halvleg, men Schmeichel og co. havde dog svært ved at komme frem til de helt store chancer nede foran Legia-målet. 

Vestergaard fik dog en stor mulighed efter 67 minutter, hvor han overmatchede alle efter et hjørnespark, men danskeren fik ikke sendt et ordentligt hovedstød afsted, og dermed kunne Legias Cezary Miszta afvise forsøget.

Leicester formåede ikke at komme tilbage i opgøret, og dermed endte Legia som vindere af kampen med en 1-0-sejr i Europa League.

I samme gruppe var Napoli og Spartak Moskva også i aktion, hvor russerne kunne rejse hjem fra Italien med tre point i bagagen. De vandt nemlig med 3-2 i et opgør, hvor begge hold fik udvist en spiller.


Af Raymund Nelausen
Fredag 3. december
Torsdag 2. december