Luk

Leicester-chef: Vi tabte til et bedre hold

| Europa League | 8 kommentarer

Infoboks

Leicester - Slavia Prag 0-2
Europa League Slutspil
49' 0-1 Lukas Provod
79' 0-2 Abdallah Sima

Leicesters manager, Brendan Rodgers, var efter nederlaget til Slavia Prag skuffet over holdets indsats, men indrømmer dog også, at de tabte til et bedre mandskab.

En af de største overraskelser i Europa League torsdag aften fandt sted i England, da Alexander Bah og Slavia Prag blev endestationen for Leicester og Kasper Schmeichel.

Kampen endte 2-0 til gæsterne, som dermed går videre sammenlagt 2-0, da det første opgør endte 0-0.

Selvom Premier League-mandskabet var favoritter, kunne de ikke få bugt på Slavia Prag, som var det bedste hold på dagen.

Det fortæller Leicesters manager, Brendan Rodgers, til BBC Sport efter kampen.

- Vi tabte til et bedre hold. Jeg tager hele ansvaret for det hold, som jeg har valgt. Jeg udvalgte det hold, som jeg mente kunne vinde opgøret, udtaler Brendan Rodgers til BT Sport og fortsætter.

- Vi skabte ikke nok over de to opgør. Vi havde ingen intensitet i vores defensiv. Vi gav to skuffende mål væk, så det bedste hold vandt.

- Vi er skuffet over at være ude, men vi ved, at vi ikke var gode nok.

Fredag bliver der trukket lod til Europa Leagues ottendedelsfinaler, men det bliver altså uden Leicesters navn i bowlen. 

 


Af Raymund Nelausen

8 kommentarer

Buju 00:39          
"Vi er skuffet over at være ude, men vi ved, at vi ikke var gode nok."
Så kender man ham sgu igen, gode gamle Brendan.
AK78 01:37          
Elendigt. Brendan bør fyres, det er pinligt elendigt at tabe 2-0 hjemme til et Tjekkisk hold.
UnderMåler 06:14          
Slavia spillede jo godt eller i det mindste på deres styrker. Det er sjældent jeg har set et hold være i stand til at ligge så tæt på et PL hold over en hel kamp. Flere gange så vi at Scmeichel sparkede den ud over sidelinjen, fordi ahn ikka havde nogen at aflevere til.

Det Slavia er gode til gør det virkeligt godt, men som vi så mod FCM, så er de knap så gode når de først kommer bagud. Da jeg så kamoen i går kom jeg til at overveje om Slavia kollektivt er dopede. Sjældent har jeg set sådant et energiniveau over en hel kamp
Moto1 07:28          
Fin kamp, hvor Alexander Bah dog havde et par vital boldtab som kunne have været afgørende, men heldig- og retfærdigvis blev de det ikke.
Plastikfanen 07:41          
De engelske hold har virket til at være et niveau over alt andet i Europa i denne sæson. Bayern og PSG kan muligvis forhindre en total engelsk dominans. Så Leicester´s nederlag viser måske at der er håb for andre hold.
AndersUlv 14:50          
Elendigt. Brendan bør fyres, det er pinligt elendigt at tabe 2-0 hjemme til et Tjekkisk hold.
Men knap så pinligt elendig at ligge nr. 3 (næsten en delt andenplads) med Leicester i Premier League? Men OK, Ranieri vandt selvfølgelig ligaen ...
Pep Guardiola 15:05          
De engelske hold har virket til at være et niveau over alt andet i Europa i denne sæson.
Virkelig? City er rigtig godt kørende og slog Gladbach sikkert. Men jeg anser også dem som de eneste der kan bide skeer med Bayern og PSG.

Liverpool slog Leipzig (som slog United ud af CL), men med deres skader in mente tror jeg de får det svært mod den absolutte top. Chelsea var gode mod Atl. Madrid, men har svært ved at se dem slå PSG eller Bayern.

United røg ud af CL i gruppespillet. Arsenal og Tottenham er dårligt blevet testet endnu. Det til trods var Arsenal snublende nær et exit igår. Leicester røg til en ringere modstander.

Jeg siger ikke det nødvendigvis er dårligt, men at konkludere at de engelske hold virker til at være et niveau over alle andre europæisk er måske lige at stramme den på dette grundlag. I min optik har de gjort hvad de skulle. Lille + til Chelsea (hvis de ellers lukker den hjemme mod Atl.) og - til United. Ellers som det burde være, hverken mere eller mindre.
Mandag 12. april
Søndag 11. april