LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Leicester holdt Chelsea fra fadet i London

| Premier League | 30 kommentarer
Highlights: Chelsea er videre i FA Cuppen efter nervepirrende straffesparkskonkurrence
Highlights: Leicester videre i FA Cuppen efter to Iheanacho-kasser
Leicester på vej videre i FA Cuppen
Så du det? Fan smider bolden væk for næsen af Rüdiger
Highlights: Chelsea skuffede i FA Cuppen mod Norwich
Leicester holdt Chelsea fra fadet i London
Foto: Getty Images
Leicester spillede en stærk første time, hvorefter holdet blev ramt en udvisning. Chelsea kunne dog ikke udnytte overtallet, og så sluttede det 0-0 i Premier League-kampen.

Chelsea skulle lørdag forsøge at sætte pres på de to Manchester-klubber, da Antonio Contes mandskab havde besøg af Leicester i Premier League.

Hos Chelsea måtte Andreas Christensen se til fra bænken, mens Leicester som altid havde Kasper Schmeichel som sidste skanse, mens eks-FCK'eren Daniel Amartey indtog højre back.

Efter en åben affære i de første ti minutter, hvor begge hold havde løse muligheder, fik Leicester sat sig på kampen.

Holdet satte pres på Chelsea, der omvendt var på hælene, uden at Leicester dog fik testet Thibaut Courtois for alvor.

Efter en halv time blev værterne sågar tvunget til en udskiftning, da Gary Cahill måtte udgå med en skade, hvilket gav plads til Andreas Christensen.

Umiddelbart derefter var Leicester igen på færde, men Riyad Mahrez' fine indlæg fik lov til at sejle uberørt til målspark, og det stod 0-0 efter en flot første halvleg af Leicester.

Leicester fortsatte de fine takter i anden halvleg, hvor Riyad Mahrez fortsatte sin glimrende kamp.

Efter 56 minutter trykkede han af fra kanten af feltet, men Andreas Christensen kom i vejen for skuddet, der røg til hjørne.

Kampen faldt lidt i tempo, men Chelsea havde stadig svært ved at få det til at spille.

Efter 68 minutter fik holdet dog en hjælpende hånd, da Ben Chilwell fik sin anden advarsel på få minutter efter en hård tackling.

Så begyndte Chelsea at røre på sig, og N'Golo Kanté forsøgte sig et par minutter senere, men Kasper Schmeichel holdt bolden.

Udvisningen gav i det hele taget Chelsea overtaget, men de blå havde svært at spille sig igennem Leicesters defensiv.

I overtiden havde Marcos Alonso en stor mulighed, men hans frispark blev sendt til hjørnespark, og så sluttede det 0-0, hvilket ikke ændrer på de to holds placeringer i ligaen, hvor de ligger henholdsvis nummer tre og nummer otte.

I Newcastle var Swansea på besøg. Her sendte Jordan Ayew gæsterne i front efter en time, da han headede en ripost fra keeperen i nettet.

Godt en håndfuld minutter senere blev der bragt balance i regnskabet, da Joselu scorede fra en spids vinkel til kampens resultat 1-1.

Stream Arsenal – Chelsea på Eurosport Player
Advertisement

Af Elias von Staffeldt

30 kommentarer

Nemt91 17:53          
Fortjent at Leicester fik et point, Chelsea er godt nok tandløse at se på. 3 0-0 kampe nu.. imponerende.
MVM 17:54          
Jeg brækker mig over Conte. Han laver samme fejl igen og igen og igen
Wise1964 17:55          
Den kamp kunne de blå sagtens have tabt - Conte har konverteret holdet til Mourinho version 2.0 ... nu scorer man så bare heller ikke mere.

Leicester gav den gas og det gav en god kamp for de neutrale gætter jeg på, som fan af Chelsea var det mere følelsen af at hilse på sin morgenmad igen der var i fokus

Til gengæld viste AC hvorfor han skal spille centralt i forsvaret og hvorfor Cahill ikke skal
Vince71 17:55          
Hold nu op hvor er jeg træt af den 3-5-2. Vores offensiv var markant bedre da vi havde 3 oppe foran med Pedro/Willian. To spillere som sammenlagt stod for 25 mål og 17 assists sidste sæson. Nu skal Morata og Hazard, som ikke ligefrem er kendt for at score mål, score målene for os... Håbløst
haraltidret 17:55          
Fortjent point til Leicester der var bedst i den første time af kampen. Jeg synes vi så et meget skuffende Chelsea hold idag. Spillerne virker trætte og holdet har ingen brugbare ideer i det offensive spil.
Igottheblues 17:56          
Hold kæft et lorte resultat. 0-0 på broen er slet ikke i orden. Leicester dominerede kampen og det klæder ikke os at bare se på bolden. Jeg mangler at se mere spil på modstanderens bane halvdel. Jeg mangler at se opfindsomhed.
MetroDk 17:58          
Conte er bare et fjols

3-5-2 igen og 0-0

3-5-2 resultater

Norwich 0-0
Arsenal 0-0
Leicester 0-0

håber snart han tar sig sammen ellers må han væk.
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar