Luk

Leicester og Wolves delte i drøj nullert

| Premier League | 7 kommentarer
TV: Chelsea-fansene hylder Lampard med flot tifo
MÅL, MÅL, MÅL! Se alle scoringerne fra Premier League, Æresdivisionen og Ligue 1
De tror, de har bragt sig på 1-0 mod Schmeichel & Co. - men VAR får sidste ord
Eriksens næste klub, de allerstørste PL-indkøb og stor optakt til sæsonen: Se ”Verdens Bedste Liga” her
Timm om mesterskabskampen: Liverpool ser skræmmende ud – Se hele debatten her
Leicester og Wolves delte i drøj nullert
Foto: Getty Images

Kasper Schmeichel og Leicester City delte søndag 0-0 med Wolves, der fik et mål underkendt efter et VAR-gennemsyn. Ayose Perez, Leander Dendoncker og Patrick Cutrone debuterede.

Første runde af Premier League bød søndag på opgøret mellem Kasper Schmeichels Leicester og storsatsende Wolverhampton, der i denne sæson spiller europæisk fodbold.

Leicester-forsvaret havde nyt udseende efter Harry Maguires farvel, og hans efterladte plads blev varetaget af tyrkiske Caglar Soyuncu på 23 år, mens højrekanten blev dækket af den debuterende Ayose Perez.

Søndagens gæster Wolverhampton havde i transfervinduet rustet godt op, men gav kun debut til Leander Dendoncker i startopstillingen.

Første halvleg bød dog ikke på noget festfyrværkeri, hvor begge hold lagde ud i ganske passiv stil, og derfor var der langt mellem chancerne.

Wilfred Ndidi fra Leicester var dog tæt på efter en halv time, men placerede sin afslutning snert forbi, og syv minutter senere var forsvareren Willy Boly i en farlig position, men hans forsøg blev afvist.

Derfor gik de to hold til pause ved 0-0, men efter seks minutter af anden halvleg fik Wolves-debutanten Dendoncker bolden i mål, men scoringen blev underkendt efter et VAR-gennemsyn for hånd på bolden.

Wolves fortsatte med at presse på og var bedst efter pausen, men fik ikke udnyttet overtaget.

Efter en god times spil appellerede Leicester-spillerne for et straffespark, da Jamie Vardy blev væltet, men dommerens fløjte forblev i lommen.

Mod slutningen gav Wolverhampton debut til Patrick Cutrone, men han kunne ikke nå at ændre resultatet, så de to hold indledte altså sæsonen med 0-0.


Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

Dougan 16:59          
Søndagens gæster Wolverhampton havde i transfervinduet rustet godt op, men gav kun debut til Leander Dendoncker i startopstillingen.


-ligefrem rustet godt op?

Dendoncker kom fra Anderlecht for et år siden...

Lidt research ville være fint.
Chrillinho 17:04          
Nogle der så kampen, og vil sige hvordan Cutrone gjorde det? Jeg så preseason kampen for nogle dage siden, hvor han trak et straffe og gjorde det helt udemærket.
Dougan 17:25          
Cutrone with some nice touches and a great attitude.
(Express And Star)

Han fik et kvarter og gjorde det ifølge kommentatorerne fornuftigt.
Chrillinho 17:50          
The great attitude er ingen overraskelse. Elsker den knægt
Chrillinho 17:51          
Tak for svaret i øvrigt
proege 19:01          
Dougan:
Han var vel kun lejet, og er først købt nu
John de Wolf 19:32          
Han fik nu stadig ikke debut i dag, Dendoncker. Den fik han i forrige sæson.

Derudover ret skævt at skrive at Wolves har rustet godt op. Cutrone er eneste reelle forstærkning, udover Vallejo som man har lejet. Der er hentet et par unge portugisere, Neto og Jordao, og ja så Dendoncker og Jimenez, der var på lån.

Og ja, Cutrone gjorde det udmærket, om end han ikke nåede at røre bolden så meget. Men når han gjorde var det fint, bl.a med fin hælaflevering. Derudover bare fed aggresivitet og arbejdsiver, der kommer til at vinde mange hjerter i Wolverhampton.

Derudover lige en kommentar til referatet:

"Første halvleg bød dog ikke på noget festfyrværkeri, hvor begge hold lagde ud i ganske passiv stil, og derfor var der langt mellem chancerne."

Det nu ikke rigtigt. selvom det kan se sådan ud, hvis man skriver referatet ud fra korte højdepunkter statistik. Leicester lagde faktisk stærkt ud med masser af initiativ og aggressivt spil, mens Wolves var lige passive nok. Defensivt stod de dog virkelig godt og derfor kom Leicester ikke til chancer.
Fredag 23. august