Luk

Leicester sænkede Tottenham efter VAR-show

| Premier League | 54 kommentarer

Både Leicester og Tottenham fik underkendt scoringer af VAR, da de to hold stod over for hinanden i Premier League. Værterne vandt 2-1.

Leicester og Tottenham havde begge otte point i fem kampe, da de to hold lørdag eftermiddag gik på banen i Premier League i jagten på endnu en sejr.

Christian Eriksen var på bænken for udeholdet, der havde foretaget seks ændringer i forhold til det mandskab, som i midtugen spillede 2-2 mod Olympiakos i Champions League.

Kasper Schmeichel var derfor den eneste dansker på banen fra start. Han startede i målet for værterne, der skulle forsøge at komme tilbage på sporet efter et 0-1-nederlag mod Manchester United senest.

Kampen startede meget livligt, og i løbet af de første to minutter havde der været en pæn chance i begge ender.

I første minut var Harvey Barnes tæt på at komme fri til afslutning i Tottenham-feltet, men han manglede lige ét skridt, før han kunne tage bolden ordentligt til sig.

Kort efter drev Heung-Min Son bolden frem i den anden ende. Han kom ind i Leicester-feltet og fik sendt en afslutning mod kassen, men den sneg sig lige forbi Schmeichels mål.

Ti minutter senere brændte det på for Tottenham. James Maddison kom fri til afslutning fra kanten af feltet, hvor han sendte et godt skud mod mål. Også her gik bolden dog lige forbi.

Kort efter var Maddison på spil igen. Han snød et par Tottenham-forsvarsspillere og kom ind i feltet, hvor han sendte et flad afslutning mod mål. Paulo Gazzaniga, der stod i fraværet af Hugo Lloris, som skal være far, reddede dog flot.

Den argentinske keeper så dog langt fra god ud på det efterfølgende hjørnespark. Bolden røg ud på kanten af feltet, hvor der blev afsluttet. Gazzaniga tabte bolden ud i feltet, hvor Wilfred Ndidi fik prikket bolden over stregen. VAR viste dog, at der var offside.

Kampen faldt herefter lidt til ro efter en hektisk start, men efter 28 minutter spil kom der gang i det hele igen. Her sørgede Harry Kane for kampens første scoring.

Heung-Min Son blev sendt i dybden, hvor han med hælen lagde den til rette til Harry Kane, der fik taget den med sig ind i feltet. Han mistede balancen, men fik alligevel kæmpet sig fri til afslutning og sendte bolden i kassen, mens han væltede.

Tottenham kunne gå til pausen med en 1-0-føring. Anden halvleg startede ikke med helt samme intensitet, som den første gjorde. Efter små 57 minutters spil brændte det på i begge ender.

Først blev Jamie Vardy sendt i dybden og kom fra en spids vinkel til en afslutning. Paulo Gazzaniga strakte sig og hev en flot redning frem. Bolden gik til hjørnespark, som Leicester ikke fik noget ud af.

I stedet slog Tottenham kontra i den anden ende, hvor Son endte med at blive spillet fri i Leicester-feltet. Han sendte dog sin afslutning lige forbi mål.

Efter 63 minutter var det Tottenham, der måtte se en scoring blive underkendt af VAR. 

En bold endte hos Serge Aurier, der fra kanten af feltet sendte bolden i kassen. Videooptagelserne viste dog, at Heung-Min Son havde været millimeter offside i opspillet, og derfor blev målet annulleret.

Det straffede Leicester i den anden ende kort efter. Jamie Vardy var igen på spil og havde bolden i Tottenham-feltet. Denne gang sendte han bolden på tværs, hvor Ricardo Pereira kom ved bagerste stolpe og sendte udligningen i mål.

Christian Eriksen blev sendt på banen med 11 minutter igen i et forsøg på at finde sejrsmålet for Tottenham. Det lykkedes dog ikke.

Som minutterne efterfølgende skred frem, begyndte det mere og mere at ligne en pointdeling, men James Maddison ville det anderledes. 

Midtbanespilleren modtog efter 85 minutter bolden midt på Tottenhams banehalvdel og tog den med, inden han flot bankede sejrsmålet i kassen.

Leicester tog en sejr på 2-1 og satte yderligere tre point ind på kontoen. Dermed rykker klubben over Manchester City og op på andenpladsen, inden City spiller senere lørdag. Tottenham ligger nummer fem.


Af Jonas Sand

53 kommentarer

Sims91 15:25          
Mon Pochettino stadig er forelsket i VAR?
lfc_ob 15:27          
Så oplevede Spurs også at få en marginal VAR kendelse imod sig...
Olzen JM 15:27          
Der er jo ikke offside på Tottenhams andet mål, fatter ikke VAR.
Lezcano 15:28          
Endnu en middelmådig indsats.
Poch virker som om han ikke han en idé om hvad der virker bedst for os.

Og sikke dejligt med VAR til at ødelægge kampene. Så skal man bruge 3 minutter på at komme frem til en usikker beslutning. Hurra for det.
Lassenftw 15:28          
Til grin at Eriksen bliver gjort til syndebukken for at spurs ikke er godt kørende. Det er vist mere den anden vej rundt.
Danos 15:28          
Eriksen skal da skynde sig at få den store kontrakt i hus.
Kan ikke se ham spille for de 4 store i Europa.
CasperEC 15:31          
Når man læser denne tråd må man bare endnu engang tage sig til hovedet over menneskeheden. Eriksen, en bærende figur på et Tottenham hold de sidste mange år og statistikker der placerer ham som én af verdens allerbedste midtbanespillere. Pochettino, en loyal træner der har ført Tottenham frem fra en subtop klub i England til én af verdens allerbedst spillende fodboldklubber. Sidste sæson i CL finalen.

Én dårlig uge og så er Pochettino fuldstændig uden idéer og Eriksen har ikke klassen.

Hold kæft hvor ville verden bare være federe med en lidt mildere tilgang fra folk:)
Søndag 20. oktober