Luk

Leicester slog Chelsea og tog førstepladsen

| Premier League | 36 kommentarer

Infoboks

Leicester - Chelsea 2-0
Premier League
6' 1-0 Wilfred Ndidi
41' 2-0 James Maddison

Leicester er nyt førerhold i Premier League, efter Chelsea blev besejret tirsdag med 2-0 i et opgør, Kasper Schmeichel og co. kunne have vundet endnu større.

Der var en førsteplads på højkant for Brendan Rodgers' Leicester-mandskab, hvis det kunne blive til en hjemmesejr over Chelsea tirsdag aften.

Og værterne var bestemt også indstillede på at erobre den topplacering opgøret igennem. 

Allerede efter knap seks minutter kom Leicester nemlig i front efter en hjørnesparkskombination, der tog Chelsea på sengen.

Marc Albrighton spillede kort til James Maddison, som spillede den igen til Albrighton, der var løbet i dybden, så han kunne slå en farlig, flad bold ind i feltet.

Harvey Barnes sparkede i første omgang helt ved siden af bolden, inden Wilfred Ndidi med venstre kunne flugte bolden i mål via stolpen bag en chanceløs Mendy i Chelsea-målet.

Leicester var langt fra tilfredse der, og ti minutter senere var Maddison ved at blive målscorer, da hans forsøg fra distancen tog overliggeren.

Callum Hudson-Odoi fik chancen for at udligne efter en halv time, men sparkede forbi mål, inden det hurtigt gik den anden vej og Jamie Vardy blev afvist tæt foran mål af Mendy.

Fem minutter før pausen blev der dømt straffespark til Chelsea, men efter et VAR-gennemsyn blev det omstødt til et frispark, da Jonny Evans' forseelse viste sig at være uden for feltet.

I stedet gik det den anden vej igen, hvor en lang, dyb bold gik over venner og fjender, til Maddison var en mod en mod Mendy og kunne placere sit skud rundt om målmanden og i mål til pausestillingen 2-0.

Flere annullerede mål

I anden halvleg fortsatte Leicester dominansen, da først James Justin headede i sidenettet, inden holdet kombinerede sig flot igennem et passivt Chelsea-forsvar, inden bolden blev sparket i mål. Men der var offside ved hændelsen, viste et VAR-gennemsyn mere.

Chelsea forsøgte at spille sig tilbage i opgøret, og fem minutter før tid så det omsider ud til at lykkes, da Timo Werner prikkede et frispark i mål.

Men et nyt VAR-tjek viste, at tyskeren lige akkurat var offside, så endnu et mål kunne underkendes.

Hakim Ziyech og Werner havde et forsøg hver mod slut, men de kunne ikke rokke ved, at Leicester er nyt førerhold i Premier League efter en 2-0-sejr.


Af Christian Ambæk

36 kommentarer

Rødvinstud 23:09          
Mon ikke både Donald og Frank lytter til Nik og Jay - En dag tilbage?
Doktor Nollert 23:09          
3 point, videre.
Wise1964 23:10          
Flot kamp af Leicester som udstillede Chelsea problemerne på alle måder ... omstændeligt spil, manglende tro, et hav af tekniske fejl, en manglende plan og påvirkelige spillere med hensyn til gejst

Det er svært at se hvordan man kommer ud af den krise her som blå fan ...

Stakkels Lampard
kevinmiraschmidt@hotmail.com 23:15          
Svært at komme ud af. Men nogle gange kræver der blot en enkelt god præstation når man er dybt nede for at vende det. Spørgsmålet er om Chelsea har tålmodighed til det.
Jonson10 23:16          
Forfærdelig indsats.. Det har desværre set sløjt ud rigtig længe.
bruger 187726 23:20          
Leicester er virkelig et fantastisk hold. De skal bare blive mere kontinuerlige og lade vær med at tabe nogle underlige kampe mod de mindre hold, så skal de nok udfordre city og Liverpool om mesterskabet. Synes personlig de er et meget bedre hold end united. Ser Uniteds held rende ud før Leicester i denne her sæson. Virkelig flot arbejde af brendan rodgers..
Dave_Jiii 23:21          
Leicester vinder ikke premier league, den tror jeg bare ikke på.. Men flot de ligger med i toppen, men ville sku være for meget af det gode hvis de vandt igen. Virkelig pinligt at Chelsea er så ringe med det millard hold Lampard har til rådighed. De har spillerne, men kan ikke få det til at fungere, må være så frustrerende som Chelsea fan lige nu.
Lørdag 27. februar
Fredag 26. februar