Luk

Leicesters ti mand holdt Wolves fra fadet

| Premier League | 11 kommentarer

Kasper Schmeichel og Leicester kæmpede sig fredag aften til 0-0 i udekampen mod Wolverhampton, der var tættest på sejren.

Wolverhampton og Leicester tørnede sammen i fredagens enlige Premier League-opgør, hvor sidstnævnte kunne overhale Manchester City i tabellen.

Kasper Schmeichel og co. var inden opgøret nemlig bare to point efter City på andenpladsen, men Wolves bed fra sig i kampens indledning.

Opgørets første store mulighed tilfaldt Diogo Jota, men Schmeichel diskede op med en fin redning på portugiserens forsøg.

Leicesters Caglar Söyüncü var midtvejs i første halvleg nærgående i den anden ende, men også her manglede den afgørende skarphed for at bryde kampens dødvande.

Gæsterne fra Wolves troede, de havde bragt sig foran i første halvlegs afslutning, men ved hjælp af VAR blev Willy Bolys scoring annulleret, og holdene gik derfor til pause med 0-0 på tavlen.

Leicester fik skabt et par chancer i starten af anden halvleg, men gæsternes chancer blev forværret markant med et kvarter igen, da Hamza Choudhury fik sit andet gule kort i kampen og dermed måtte forlade grønsværen før tid.

I overtiden fik Wolverhamptons Raul Jimenez en gylden mulighed for at sikre alle tre point, men angriberen headede tæt forbi den ene opstander.

Trods et afsluttende pres fik hjemmeholdet aldrig udnyttet overtallet, hvorfor det sluttede, som det startede – 0-0.

Leicester er dermed fortsat treer, mens Wolves går forbi Everton og Manchester United til en foreløbig syvendeplads.


Af Martin Schmidt

11 kommentarer

KiksetIndspark 22:57          
Hurra for VAR igen.
WBA1977 23:01          
WolVARhampton ;)
Hvorfor spiller de egentlig ikke inden portugiske lige :)
BerlinerDK 23:08          
Fordi de ikke kunne stille hold. Det er ikke nok med 8 portugisere og en træner ;)
Dougan 23:14          
WolVARhampton ;)
Hvorfor spiller de egentlig ikke inden portugiske lige :)


Jeg tror, du har misforstået fænomenet med at at putte ´VAR´ ind i et klubnavn som det ofte har været tilfældet med fx ´LiVARpool´. Det har som regel været en antydning af, at VAR i høj grad tilgodeså pågældende hold, og det kan man ikke just påstå har været tilfældet med Wolves. At de ikke spiller i den portugisiske liga skyldes, at de er en engelsk klub, grundlagt i 1877, flere gange engelske mestre, vinder af FA-cup, vinder af Liga-cuppen, medstifter af FA - og p.t. det bedste bud, West Midlands har på et tophold i Premier League.

I øvrigt vanvittigt sympatisk at en Baggie bruger en fredag på at se en kamp med Wolves. Eller er det bare lidt trist?
Toon Toon! 23:21          
Sig mig en ting, blev Wolves dømt offside på et hjørnespark ved den annullerede scoring? Jeg kan SLET ikke se nogen offside i sitationen?
FatAsGragas 23:30          
Det er på afleveringen tilbage til ham som tager hjørnesparket.
Hans hæl hænger foran forsvaret, og dermed offside. selvom bolden bliver spillet bagud, er spilleren foran bolden i afleverings øjeblikket. Offsiden er god nok, dog var den nok aldrig blevet set uden VAR da den ikke er ret stor, og slet ikke ligner en offside i normal hastighed.
Toon Toon! 23:41          
Ok, jeg troede sgu ikke man kunne blive offside når bolden blev spillet bagud. Det tror jeg aldrig jeg har set før.
Fredag 21. februar
Torsdag 20. februar