Luk

Leipzig-chef revser kritisk landsholdsdækning

| Bundesliga | 3 kommentarer

Infoboks

RB Leipzig - Bayer Leverkusen
Bundesliga (30/01)
Oddset 1,85 3,95 3,90
bet365 1,85 3,75 3,90

Julian Nagelsmann mener ikke, at det hjælper det tyske landshold, at 'han sidst har læst et positivt ord om holdet i 2014'.

Det tyske landshold blev tirsdag ydmyget med 0-6 af det spanske landshold, og det var ikke et rart syn for RB Leipzig-træner Julian Nagelsmann.

Han var selv for nylig ude for noget lignende med RB Leipzig, som blev kørt over med 0-5 af Manchester United, og derfor er han også hurtig til at erkende, at sådanne dage kan komme ud af det blå.

Men samtidig revser han dækningen af det tyske landshold, som Nagelsmann mener ikke er fordrende for gode præstationer.

- Det sidste positive ord, jeg har læst om det tyske landshold, var i 2014. Det er et meget ungt hold, som ikke længere har så mange ledende spillere. Det unge hold skal stadig lære at forholde sig til negativ kritik, og selvfølgelig bliver spillerne bekymret, hvis der kun skrives dårligt om dem.

- Når de (pressen, red.) siger, at du ikke spiller godt, så sørger underbevidstheden for, at du ikke spiller godt i kampen, siger Nagelsmann og fortsætter om 0-6-kampen:

- Som en tysk træner, så led jeg i tirsdags. Men nogle gange sker dage som den bare – ligesom for os mod Manchester United. Tyskland spillede desværre ikke godt, og Spanien havde Sahnetag (perfekt præstation, red.). De udnyttede simpelthen næsten alle muligheder.

Tyskland vandt VM i 2014, inden tyskerne røg ud i semifinalerne ved EM i 2016. Ved VM i 2018 røg holdet ud i gruppespillet, hvor modstanderne var Mexico, Sverige og Sydkorea.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar