Luk

Leipzig glippede førstepladsen i målrig remis

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Wolfsburg - RB Leipzig 2-2
Bundesliga
5' 0-1 Nordi Mukiele
22' 1-1 Wout Weghorst
35' 2-1 Renato Steffen
54' 2-2 Willi Orban
FC Köln - Hertha Berlin 0-0
Bundesliga

RB Leipzig og Wolfsburg måtte nøjes med 2-2, efter begge hold havde været foran i topdysten i Bundesligaen lørdag.

Yussuf Poulsen startede på bænken, da RB Leipzig skulle forsøge at spille sig på førstepladsen i Bundesligaen for en stund, da de gjaldt et udeopgør mod Wolfsburg.

Og Leipzig satte da også godt tempo fra start, og efter et hurtigt taget indkast blev Emil Forsberg sendt i dybden efter knap fire minutters spil.

Svenskeren fandt køligt Nordi Mukiele, der kom sprintende ind i feltet, og som let kunne score i et halvtomt mål.

Wolfsburg havde inden opgøret mulighed for at blande sig i top fire i rækken, så de havde ikke tænkt sig at lade Leipzig løbe med pointene så let.

Derfor satte hjemmeholdet sig mere på spillet, og efter tyve minutter gav det pote.

Gode kombinationer i venstresiden førte til, at Yannick Gerhardts præcise indlæg ramte Wout Weghorst i panden, så han kunne udligne til 1-1.

Gerhardt var i oplæggerens rolle igen, da han erobrede bolden højt på Leipzigs banehalvdel, inden han spillede Renato Steffen fri på kanten af feltet.

Hans afslutning tog skulderen på Willi Orban, men det var lige det, der skulle til, for at kuglen gik i mål og Wolfsburg kom i front ti minutter før pausen.

Efter pausen forsøgte Leipzig at komme tilbage i opgøret, og det skete da også allerede efter ti minutter af anden halvleg, da Orban igen fik sidste berøring på en scoring.

Wolfsburgs-stopperne Brooks og Lacroix lod nemlig en nem afslutning passere ind til målmand Casteels, som kun lige kunne nå at redde på stregen, inden Orban var over returen og udlignede.

Yussuf Poulsen blev i kampens sidste minut skiftet ind, og havde han været en smule hurtigere to minutter inde i overtiden, kunne han have nået frem til et hårdt indlæg, men det blev det ved de 2-2, til dommeren fløjtede af.

Andetsteds forsøgte FC Köln at få sig lidt point, så de kunne klatre væk fra nedrykningsplayoff-pladsen, og det lykkedes da også til dels, da det blev til 0-0 mod Hertha Berlin, som fortsat ligger lidt under midten af tabellen.


Af Christian Ambæk
Lørdag 6. marts