Luk

Leipzig har tre træner-emner i kikkerten

| Bundesliga | 7 kommentarer

Infoboks

RB Leipzig - Dortmund
DFB Pokal (13/05)
Oddset 2,70 3,55 2,50
bet365 2,75 3,50 2,55

RB Leipzig-direktør Oliver Mintzlaff fortæller, at man har tre kandidater til trænerjobbet efter Julian Nagelsmann, som skal videreføre samme tilgang.

RB Leipzig mister til sommer succestræner Julian Nagelsmann til Bayern München og skal derfor på jagt efter en ny mand i spidsen for holdet.

Leipzig har tre trænere i kikkerten, men der er ikke noget på plads endnu - heller ikke med Salzburg-træner Jesse Marsch, som har været rygtet til klubben.

- Vi har en plan for, hvordan vi udfylder dette hul på holdet. Det, Julian har opbygget, vil fortsætte. Vi har en liste med tre kandidater, siger direktør Oliver Mintzlaff ifølge Sportbuzzer.

- Der er ikke noget underskrevet med Jesse Marsch, det kan jeg sige. Vi har nu at gøre med tre kandidater.

Den tyske avis Kicker gætter på, at kandidaterne udover Salzburg-træner Jesse Marsch er PSV-chef Roger Schmidt og danske Bo Svensson, som har en fortid i FC Liefering.


Af Sara Margren

7 kommentarer

keane10 16:52          
Tænkte netop på om Bo Svensson kunne være i spil til det job. Han har jo gjort det godt i Mainz og har været ungdomstræner i Redbull systemet i Salzburg.
Tveskæg 17:42          
Jeg tror Bo Svensson er i kikkerten, men nok først næste gang Leipzig skal have ny træner. Lad ham lige have et par sæsoner i Bundesligaen. Derefter tror jeg han er Klar. Talentet er der
VbRocks 17:43          
Ville være vildt hvis Bo Svensson hiver det job der hjem. Fedt at vi i Danmark har et par rigtig gode trænere derude i det store udland med Bo Svensson og Thomas Frank!
FarmandPer 18:29          
Første gang i lang tid et ledigt trænersæde som Ralf Rangnick ikke kædes sammen med...
Adamantium_1 18:36          
Roger Schmidt er sådan en nulbon. Det ville da være lidt øvtur med ham.
matteotti 18:40          
Så fik jeg ret i at Marsch og Svensson er de to frontrunners... Mon ikke de først vil forhøre sig hos Mainz mht. Svenssons kontrakt. Hvis han kan komme ud af den, tror jeg, Svensson er førsteprioriteten. Marsch kan sagtens blive i Salzburg et par år endnu.
Din ægte far 21:57          
Kunne være så vildt med Svensson som træner i toppen af den tyske liga. Han har virkelig også imponeret i Mainz... De lignte jo en sikker nedrykker da han kom til. Han har kun tabt 1 ud af de seneste 11 kampe, og de har lige vundet over fucking Bayern - og jeg tror endda de solgte deres topscorer. De kigger ihvertfald kun opad i tabellen for tiden med den form de er i. Sur røv for Schalke til gengæld. Hvis han bliver i klubben bliver det også spændende at se hvor langt han kan komme med Mainz.
Onsdag 12. maj
Tirsdag 11. maj