Luk

Leipzig og Poulsen videre i EL efter gyser

| International | 3 kommentarer

Infoboks

AEK Larnaca - Trencin 3-0
Europa League Kvalifikation
1' 1-0 Apostolos Giannou
36' 2-0 Acoran Barrera
65' 3-0 Apostolos Giannou

RB Leipzig og Yussuf Poulsen er klar til Europa League-gruppespillet efter en samlet 3-2-sejr over ukrainske Zorya. Danskeren blev skiftet ud efter en times spil.

Yussuf Poulsen og RB Leipzig tog torsdag aften imod ukrainske Zorya i den afgørende kamp i Europa League-kvalifikationen. Første kamp endte 0-0 hos Zorya.

Det begyndte som det skulle for de østtyske værter. 19-årige Matheus Cunha gjorde det til 1-0 efter ni minutter, da han afsluttede fladt mod det ukrainske mål uden for Luiz Felipes rækkevidde.

Men på syv minutter midt i kampen ændrede gæsterne dog stemningen, da Rafael Ratao og Artem Gordienko med en scoring hver sendte Leipzig og Poulsen bagud.

Efter en times spil blev Yussuf Poulsen skiftet ud, og ind kom Jean-Kévin Augustin. Samtidig blev Emil Forsberg også sat på banen, og det skulle vise sig at blive to gode indskiftninger.

For ni minutter senere udlignede Augustin den ukrainske føring, og i kampens overtid omsatte Emil Forsberg et straffespark til slutresultatet 3-2 og sendte dermed RB Leipzig i Europa League-gruppespillet.

Den tidligere Randers-træner Ricardo Moniz var også i aktion torsdag aften. Han og slovakiske Trencin tabte samlet 4-1 til AEK Carnaca og er ude af Europa League.


Af Martin Schmidt
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar