Luk

Leipzig-træner: Nkunku har ingen svagheder

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

PSG - RB Leipzig
Champions League gruppe A (19/10)
Oddset 1,40 5,20 6,70
bet365 1,40 5,00 7,00

RB Leipzigs træner Jesse Marsch udtaler i optakten til deres Champions League-kamp tirsdag aften, at Christopher Nkunku er uden svagheder i sit spil.

Tirsdag aften er Champions League tilbage på programmet, og her skal RB Leipzig blandt andet revanchere sig fra sidste runde, hvor de tabte med 3-6 ude imod Manchester City.

Tirsdag aften tager den tyske klub så imod Club Brügge fra Belgien hjemme, som i første runde spillede en flot 1-1-kamp mod giganterne fra PSG.

Forud for kampen har RB Leipzigs træner Jesse Marsch talt om holdets chancer og forberedelser til kampen, og her vender han sin 23-årige offensivspiller Christopher Nkunku, der lavede hattrick i nederlaget mod City.

Marsch er nemlig meget tilfreds med sin unge stjerne, som han påstår simpelthen ikke har nogle svagheder.

- Vi har snakket meget med Christopher om at spille kontra og også, hvad han skal gøre for at spille som angriber, en nummer ti og på begge kanter. Christopher har ingen svagheder. Han er ung og vil stadig have en masse mere, siger Marsch ifølge klubbens hjemmeside og fortsætter rosen.

- Det er altid en god ting, når en ung spiller lytter til de ting, vi siger og også gerne vil implementere dem. At arbejde med ham er sjovt, fordi han er intelligent og har masser af potentiale.

Nkunku var ligesom resten af det tyske mandskab også i hopla i weekendens 6-0-sejr over Hertha Berlin, hvor den dygtige offensive profil lavede to mål og en assist.

Nkunku og Leipzig kommer dermed i form ind til kampen mod Brügge tirsdag aften, og der skal nok også tre point på tavlen, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at gå videre fra gruppespillet.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober