LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lejesvend Grujic gjorde det onde ved Frankfurt

| Bundesliga | 0 kommentarer
Highlights: Frankfurt og Rønnow med fuld EL-plade efter comeback-sejr mod Lazio og Durmisi
Highlights: Marseille nedsmeltning med to selvmål mod Eintracht Frankfurt
Marseille med endnu et selvmål
Luiz Gustavo med et forfærdeligt selvmål
Lejesvend Grujic gjorde det onde ved Frankfurt
Foto: Getty Images
Marko Grujic scorede sit første mål for Hertha Berlin, der vandt med 1-0 over Eintracht Frankfurt i Bundesligaen. 

Sidst Eintracht Frankfurt spillede på det olympiske stadion i Berlin, fik de efter de 90 minutter lov til at juble over deres flotte triumf mod Bayern München i DFB-pokalen.
 
Lørdag var det så blevet tid til et gensyn med stadionet for klubben fra floden Main, da Hertha Berlin bød op til dans i Bundesligaen.
 
Frankfurt kunne med en sejr i dagens opgør rykke op på en tredjeplads i Bundesligaen, hvilket virkede til at motivere udeholdet, som havde de bedste chancer i starten af opgøret.
 
Efter 10 minutter fik den storspillende Sebastien Haller sat sig flot igennem på Herthas banehalvdel og med sin efterfølgende afslutning fik franskmanden sendt bolden på stolpen.
 
Som halvlegen skred frem kom Hertha dog bedre med i opgøret og efter 40 minutter fik hjemmeholdets serbiske lejesvend Marko Gruijc sendt sit første mål ind for hovedstadsklubben, da den Liverpool-ejede midtbanespiller fik pandet bolden ind til 1-0.
 
Fem minutter inde i anden halvleg troede Davie Selke, at han havde fordoblet Herthas føring, men den tidligere Werder Bremen-angriber blev vinket offside, mens han var i gang med at juble over det, han troede var en scoring.
 
Frankfurt forsøgte at trykke på i den anden ende, men kreative indslag var der ikke mange af for udeholdet, som undervejs måtte se deres stjernespiller Ante Rebic blive skiftet ud.
 
I slutminutterne følte Frankfurt sig så snydt for et straffespark begået mod Luka Jovic, der dog ikke fik tilkæmpet en mulighed fra de elleve meter for sit mandskab, der i stedet tabte med 1-0 i hovedstaden.
 
Gensynet med det olympiske stadion blev herved ikke et mindeværdigt et af slagsen for Frankfurt, der efter dagens Bundesliga-resultater befinder sig på en femteplads i Bundesligaen.
 
 
 
 
 


Stream Eintracht Frankfurt – Chelsea på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april