LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Leon Jessen stopper karrieren

| Superligaen | 14 kommentarer
Leon Jessen stopper karrieren
Foto: Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (28/04)
bet365 1,70 3,60 5,00
NordicBet 1,79 3,90 4,30
Oddset 1,70 4,10 4,60
Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Leon Jessen har i en alder af blot 30 år valgt at stoppe sin karriere. Han nåede at spille for Esbjerg, Ingolstadt, Kaiserslautern og FC Midtjylland.

Fredag meddelte Esbjerg, at man havde ophævet kontrakten med Leon Jessen. Hvad fremtiden bød på, fortalte historien ikke noget om, men nu melder Jessen ud, at karrieren som fodboldspiller er slut i en alder af 30 år.

- Jeg har valgt at få min kontrakt ophævet efter fælles aftale med EfB, da jeg gennem længere tid har haft fysiske udfordringer, hvor især den ankelskade, jeg pådrog mig i Tyskland, har gjort, at jeg aldrig kom 100 procent tilbage, og derfor ikke har kunnet præstere optimalt, siger Jessen til Esbjergs hjemmeside.

- Det har også gjort, at jeg ikke har været tilfreds med mine præstationer. Det er jeg selvfølgelig ked af - og må desværre erkende, at kroppen ikke længere rækker til fodbold på professionelt plan.

- På den baggrund har jeg valgt at indstille min professionelle fodboldkarriere og stoppe, inden mine skadesproblemer bliver værre. Det har selvfølgelig været en hård beslutning, da fodbolden altid har været en stor del af mig.

Jessen nåede i karrieren at spille for FC Midtjylland, Kaiserslautern, Ingolstadt og altså Esbjerg. Han fik fire kampe på det danske A-landshold.

Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

14 kommentarer

Ravnborg 11:50          
altid trist når det er kroppen der siger definitivt stop

held og lykke i fremtiden Leon
Benzo 11:55          
Ærgeligt at skaderne siger stop for karrieren, men et modent valg at sige stop istedet for at forsøge at forcere noget. Tak især for din tid i FCM, og god vind fremover.
UMURUM 12:19          
Surt for Esbjerg, der tog en chance med Jessen, og ikke fik meget ud af det. Men sådan er gamet jo engang imellem, når man henter en spiller, der har været meget skadet. Engang imellem kan man være heldig (som f.eks. Lyngby med Lumb), og nogen gange så får man en fuser.

Ærgerligt for Jessen selv også...
cp3 12:33          
En af de absolut ringeste spillere, der har båret den rød-hvide landsholdstrøje.
Leon har faktisk nået meget langt med et absurd begrænset talent - og det skal han være stolt af.
Men jeg må indrømme, at jeg aldrig har set en professionel fodboldspiller i Bundesligaen med så ringe teknik. Ingen kontrol over sine tæmninger, og altid knaldhårde, men upræcise afleveringer. Hans defensive formåen var tilmed under middel. Han kunne muligvis løbe og var meget bevægelig, men nogen stor fodboldspiller blev han aldrig. Godt at karrieren nu får fred.
Berndsb1 12:48          
Enig med cp3
Berndsb1 12:49          
Og kæft hvor var han da ringe for især Esbjerg!
Fredag 26. april
Torsdag 25. april