Luk

Lerager og Genoa holdt Atalanta fra fadet

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Atalanta - Genoa 0-0
Serie A

Lukas Lerager fik en halvleg for Genoa, der spillede 0-0 mod Atalanta, som gav de sidste minutter til Joakim Mæhle i søndagens Serie A-kamp.

Både Joakim Mæhle og Lukas Lerager indtog bænken, da Atalanta søndag bød Genoa op til dans i Serie A.

Atalanta kæmper for at holde trit med topholdene og var inden søndagens kamp ubesejret i 10 kampe i træk i alle turneringer.

Genoa ligger omvendt og kæmper en kamp for at undgå nedrykning, men kom med selvtillid efter en 2-0-sejr over Bologna i Serie A senest.

Atalanta startede bedst, og Duvan Zapata var tæt på at give sit hold en tidlig føring, men hans flade skudforsøg i kampens indledning blev snuppet.

I den anden ende forsøgte Eldor Shomurodov sig fra kanten af feltet, men bolden blev reddet til hjørnespark, som debutanten Kevin Strootman tog sig af – han startede inde på bekostning af Lerager.

Der kom dog ikke noget ud af hjørnesparket, og derfor stod det 0-0 ved pausen.

Lukas Lerager kom ind til anden halvlegs start, men Genoa fik det svært i anden halvleg, hvor Atalanta dominerede stort.

Atalanta var mest på bolden, og som halvlegen skred frem, kom der også et par fine muligheder til hjemmeholdet.

Først forsøgte Hans Hateboer sig med et skud snert forbi stolpen, inden Aleksey Miranchuks forsøg blev nuppet af Genoa-keeper Mattia Perin.

Joakim Mæhle blev sendt i aktion efter 88 minutter, men han kunne ikke gøre fra eller til. Opgøret endte 0-0.


Af Sara Margren
Lørdag 27. februar
Fredag 26. februar