Luk

Lerager og Genoa tabte udsat nøglekamp

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Genoa - Torino 1-2
Serie A
10' 0-1 Sasa Lukic
26' 0-2 Luca Pellegrini
90' 1-2 Gianluca Scamacca

Lukas Lerager og Genoa tabte 1-2 i bundbraget mod Torino i den udsatte kamp i Serie A.

Genoa og Torino dystede onsdag aften i Serie A i en kamp, der var blevet udsat på grund af et corona-udbrud i Genoa i oktober.

Lukas Lerager var med fra start for Genoa, der inden dagens kamp stod noteret for fem point i lige så mange kampe, mens Torino lå under stregen med blot et enkelt point.

Torino fik en drømmestart på kampen, da Sasa Lukic efter ti minutter blev stukket af sted i dybden, og han sparkede første gang – og bolden strøg i mål til 1-0.

Efter et kvarter ville Genoa have straffespark, da Lukas Lerager blev nedlagt i feltet, men efter et VAR-tjek vinkede dommeren afværgende.

I stedet blev det 2-0 til Torino efter godt en halv time, da Luca Pellegrini kom til at sende bolden i eget net efter et indlæg.

Nicolo Rovella havde en god skudmulighed kort efter, men Torino gik til pause med en 2-0-føring.

Genoa sad på tingene fra anden halvlegs start, men det kneb med at spille sig frem til de helt store chancer for hjemmeholdet.

I stedet var det Torino, der i den anden ende var tæt på at øge føringen ad to omgange, men Andrea Belotti skød over mål i begge tilfælde.

Det lykkedes Genoa at reducere dybt inde i tillægstiden, da Gianluca Scamacca modtog en bold i feltet, og han sparkede resolut bolden ind til 1-2, som blev kampens resultat.

Dermed snuppede Torino sæsonens første sejr, og holdet kravler op på 18.-pladsen i Serie A.

Lerager spillede hele kampen for Genoa, der nu er nummer 16 - ét point over Torino under nedrykningsstregen.


Af Sara Margren
Tirsdag 19. januar