Luk

Lerager om udligning: Burde ikke kunne ske

| 3F Superliga | 1 kommentar

FC Københavns Lukas Lerager er ikke tilfreds med, at Lyngby udlignede så kort efter, at han ellers havde bragt københavnerne foran med 2-1. 

FC Københavns ellers gode start på forårssæsonen fik skår i glæden mandag aften, da holdet måtte nøjes med 2-2 på udebane mod Lyngby. 

Forinden havde FC København nemlig vundet de tre første kampe efter vinterpausen. 

To gange udlignede det nedrykningstruede hjemmehold, og dermed glippede Lukas Lerager muligheden for at blive matchvinder. 

Den hjemvendte danske midtbanespiller scorede ellers til 2-1 med godt og vel 20 minutter tilbage af opgøret, men under 90 sekunder senere lå bolden atter i FCK-målet. 

- Det var faktisk ovre i min side, at de kom i gennem. Jeg så i situationen, at der var én, der løb i ryggen på mig, men det gik hurtigt lige pludseligt. Jeg ved ikke, om vi ikke er organiseret. Det burde vi jo være. Det er noget, vi må hjem og kigge på. 

- Det burde selvfølgelig ikke kunne lade sig gøre, fortæller en ærgerlig Lukas Lerager.

Scoringen var ikke bare den 27-årige midtbanespillers første mål for FCK, det var også det første i 3F Superligaen, hvor han tildligere har repræsenteret Viborg. 

Målet kom tilmed efter få minutter på banen, da han blev indskiftet i det 66. minut. 

- Det er altid dejligt at score, men jeg ville hellere have haft de tre point. Det gælder om, når du sidder på bænken at sidde og følge kampen og komme ind med en masse energi og se, hvor man kan ramme modstanderen.

- Det er det, det gælder om, når man sidder på bænken. Jeg prøvede at komme ind med en masse energi, så det er irriterende, at vi ikke vandt. 

- Jeg så fra bænken, at gutterne havde helt styr på det. Vi spillede lidt mere direkte i anden halvleg, qua banen er, som den er. Det synes jeg, vi havde meget godt styr på. Vi havde chancerne, men vi manglede lige det sidste for at straffe dem, siger Lukas Lerager.

Klar til at spille fra start

Lukas Lerager har indtil videre fået tre kampe hos FC København, men endnu er det ikke blevet til en startplads. 

Det er dog ikke et formmæssigt problem. Selvom den tidligere Genoa-spiller døjede med baglårsproblemer, da han ankom til klubben, så føler han sig helt klar til en startplads.

- Jeg er klar, så det er op til Jess. Det er godt med konkurrence, for det holder os alle sammen skarpe, når man har brug for dem. 

- Jeg havde lidt med baglåret, da jeg kom, men jeg er klar, når de har brug for mig. Jeg giver den gas til træning, og jeg glæder mig til at få min første startplads. 

- Starten har været god. Der er en god træning i FCK. Når vi først er derude, så bliver der knoklet på, og det er meget professionelt, så jeg er meget glad for det.

FC København får søndag besøg af AGF i 3F Superligaen.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Jonas Dalgård og Andreas Roesen
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts