LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lette til Fremad Amager

| bold.nyt | kommentarer
Lette til Fremad Amager
Pokalkvartfinalisterne har fået tilgang af den lettiske U/21-landsholdsspiller Alexandrs Roslovs. Også angriberen Johannes Andersen er ny hos Fremad.

Alexandrs Roslovs kommer til Fremad Amager fra den finske klub FC Hämeenlinna, hvor han har spillet i de seneste 18 måneder. Men den lettiske U-landsholdsspiller er ikke ubekendt med dansk fodbold, da han tidligere har repræsenteret Randers FC og FC Bornholm:

- Alexandrs er en spiller, som jeg kender fra hans tid i Randers. Jeg er glad for at have fået ham tilknyttet holdet for han er en pålidelig og solid forsvarsspiller, som også dækker højre back, siger cheftræner Benny Johansen til Fremads hjemmeside.

Roslovs spiller i første omgang i Sundby-klubben som amatør - ligesom angriberen Johannes Andersen, der også er ny i klubben. Johannes Andersen har tidligere været i Skjold, men efter en afstikker til HB Torshavn på Færøerne er Andersen nu tilbage i Danmark hos Fremad Amager som reserve i offensiven. Fremads topscorer Thomas Myssing er ude i længere tid med en korsbåndsskade.


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nils Johansen
Torsdag 25. april