Luk

Letter på hatten: FCK-moral imponerer Ståle

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Hobro
Superligaen Grundspil (15/12)
bet365 1,40 4,50 7,50
NordicBet 1,48 4,45 6,95
Oddset 1,42 4,60 7,80
YouBet 1,48 4,55 7,50

Ståle Solbakken var imponeret af FC Københavns moral i sejren over Brøndby, hvor de hvidklædte kom tilbage fra en tidlig Brøndby-scoring.

FC København sled sig tilbage i kampen, da klubben søndag tog imod Brøndby hjemme i Telia Parken.

Allerede i sjette minut scorede Kamil Wilczek for gæsterne, men Viktor Fischer var brandvarm og scorede to kasser, der vendte op og ned på det hele.

Efter opgøret var Ståle Solbakken dybt imponeret af sit hold.

- Man kan ikke gøre andet end at lette på hatten for de her drenge i forhold til deres moral. I anden halvleg spillede vi noget af det bedste, vi har spillet i lang tid – bortset fra tre minutter, hvor Brøndby kunne have afgjort kampen.

- De havde to-tre store chancer, men Kalle (Johnsson, red.) reddede os. Vi kunne have tabt og stadig have spillet en god kamp. Anden halvleg var på et megahøjt niveau. Vi følte, at vi bare ventede på at få et mål.

- Det var fantastisk at stå distancen i forhold til det, vi har været igennem med det tætte kampprogram, siger Ståle Solbakken, som også havde ros til modstanderen.

- Det var en rigtig god fodboldkamp, og Brøndby var også gode, siger Ståle Solbakken.

Han var dog en smule træt af Brøndbys føringsmål, som kom, da Simon Hedlund lagde bolden ind i panden på Kamil Wilczek.

- Vi talte før kampen om Wilczek på bagstolpen, men det var, som om Pierre (Bengtsson, red.) ikke havde været med til taktikmødet, siger Solbakken om svenskeren, der ikke var tæt nok på polakken.

Som nævnt var Ståle Solbakken imponeret af indsatsen i anden halvleg, og det var der en klar forklaring på.

- Vi fik gang i højresiden. Vi var helt lammede i den side før pausen, siger Ståle Solbakken, som havde peget på Guillermo Varela til backen og Mohamed Daramy til kanten.

- Varela begyndte ikke at spille før fem-ti minutter før pausen. Mohamed fandt ikke sine fødder hverken defensivt eller offensivt.

- Pep Biel kom ind efter pausen, og det betød, at vi begyndte at angribe i begge sider, og så kom Dame N'Doye i gang.

- Carlos Zeca var desudentilbage efter nogle kampe, hvor kroppen ikke helt har fungeret, og Falk var også for alvor tilbage, siger Solbakken, som også havde masser af ros tilovers for Robert Mudrazija, som lagde op til 2-1-målet efter en flot solopræstation.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

6 kommentarer

CopenhagenNoice 07:10          
"Vi talte før kampen om Wilczek på bagstolpen, men det var, som om Pierre (Bengtsson, red.) ikke havde været med til taktikmødet"- haha, tænkte præcis det samme :-D
CCDK 07:47          
Hvem var så ikke med til taktik mødet ved den anden gigantiske chance wilczek havde ved den anden bagstolpe? Ved ikke om jeg synes det er fedt at snakke om vores VB på den måde i offentligheden, men det er nu engang den stil Ståle har og man tar det sure med det søde.. Ellers enig god moral at vende kampen dog kunne jeg godt tænke mig vi snart fik lidt mere stabilitet nede i forsvaret, uden Kalle havde bif scoret 3 eller 4
Top1206 08:12          
PB er ofte fraværende defensivt. Der var flere situationer hvor han placerer sig forkert. Det virker som om at han kigger meget bold og ikke orienterer sig om hvor modstanderen er. Det var også ved at gå galt mod Lugano. PB er overordnet på et højt SL niveau og kunne han klare det defensive i nærheden af hans offensive kvaliteter, ville han også kunne begå sig i en bedre liga...
highsven 09:17          
FCK held imponerer mig...
Gul spand 09:25          
Kæmpe respekt for FCK at skabe resultater i en spillemæssig krise. Det er imponerende.
schmede 10:36          
CCDK

Som regel siger Ståle tingene med et glimt i øjet. Men spillerne ved også, at spiller man i FCK, så er den slags fejl ikke i orden, og PB har dem bare meget tit.
På en eller anden måde, er der den plads (VB) vi mangler mest på, og paradoksalt nok er det der vi har flest spillere til.

Og ja defensiven har haltet et stykke tid, synes heller ikke Nilsson gør det særlig godt pt. Papa er vores mest (eneste) stabile midterforsvarer.
Omvendt offensiven også have scoret 3-4 mål mere i går, og så var kampen endt 6-5, men det havde stadig været en sejr.
Fredag 13. december