Luk

Levante kunne ikke dirke Getafe op i La Liga

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Levante - Getafe 0-0
La Liga

Levante og Getafe spillede lørdag aften 0-0 i et bundopgør i den spanske La Liga. Begge hold har stadig ikke vundet en kamp i denne sæson i Primera Division.

Der var bundopgør, da Levante og Getafe tørnede sammen i La Liga lørdag aften.

Ingen af de to mandskaber havde før lørdagens niende runde smagt sejrens sødme i den bedste spanske række, og det var derfor en enormt vigtig kamp i begge holds forhåbninger om at kravle over stregen.

Getafe skulle dog bruge mere end én sejr for at komme væk fra nedrykningspladserne, da den mindre Madrid-klub blot havde fået ét point i otte kampe hidtil i sæsonen.

Det var to hold, som begge ville have en vigtig sejr, hvilket skabte en første halvleg med muligheder i begge ender af banen.

Roberto Soldado kom frem til flere fine chancer, men først flugtede han tæt forbi stolpen, og kort før pausen brændte han en stor mulighed, da han kom fri i feltet efter en høj aflevering, men Soria leverede en fin fodparade.

Den stod derfor stadig 0-0 ved pausen.

Anden halvleg startede uden de store chancer. Først efter 62 minutter måtte David Soria i Getafe-målet endnu engang hive en flot redning frem, da Jorge de Frutos kom til en afslutning tæt på mål.

Det var generelt lige ved og næsten for hjemmeholdet, men de manglede den sidste skarphed, og derfor endte det, som det startede lørdag aften, og begge hold har stadig en sejr til gode i den spanske liga.


Af Tobias Bladt Haarder
Mandag 6. december
Søndag 5. december