LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Levante tog fusen på uprøvede Barcelona

| Copa del Rey | 13 kommentarer
AMATØRFEJL: FC Barcelona brugte karantæneramt spiller i pokalkamp
Arkivklip: Se eller gense det fantastiske indslag om Zlatan Ibrahimovic ’Fra Rosengården til Barcelona’
Hvad er gået galt for Coutinho i Barcelona? Er han på vej til Manchester
Messi runder ligamål nummer 400 i Barcelona-sejr
Levante tog fusen på uprøvede Barcelona
Foto: Getty Images

Infoboks

Levante - Barcelona 2-1
Copa del Rey
4' 1-0 Erick Cabaco
18' 2-0 Borja Mayoral
85' 2-1 Philippe Coutinho
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Torsdag aften snuppede Levante en 2-1-sejr over et reservespækket Barcelona-mandskab i den første af to Copa del Rey-ottendedelsfinaler. Philippe Coutinho reducerede med fem minutter igen.

I torsdagens sene Copa del Rey-opgør skulle de forsvarende mestre fra FC Barcelona en tur til Valencia, hvor Levante ventede i den første af to ottendedelsfinaler.

Barcelona-træner Ernesto Valverde havde valgt at ryste posen til opgøret, og det var således kun Ousmane Dembele og Arturo Vidal, der gik igen i forhold til catalanernes seneste startopstilling.

Det gav plads til den 18-årige venstreback Juan Miranda, den 19-årige midtstopper Juan Brandariz og så fik stopperen Jeison Murillo sine første minutter siden lejeskiftet fra Valencia.

Levante havde tænkt sig at udfordre det uprøvede Barcelona-forsvar, og der skulle bare gå fire minutter, før det kastede en scoring af sig til hjemmeholdet.

Et frispark fra venstre side blev smækket ind i Barcelona-feltet, og her kom Erick Cabaco højest. Han pandede køligt bolden til venstre for Jasper Cillessen i Barcelona-målet, og så var Levante foran 1-0.

Efter ti minutter var Levante uhyre tæt på 2-0, da Coke og Emmanuel Boateng spillede sig igennem Barca-forsvaret, men i sidste ende manglede den sidste skarphed.

Levante pressede på, og inden stadionuret havde rundet de 20 minutter, var hjemmeholdet foran 2-0. Den tidligere Real Madrid-angriber Borja Mayoral blev sendt igennem, og han udplacerede akkurat Cillessen og gjorde det til 2-0.

Barcelona havde mest boldbesiddelse i første halvleg, men gæsterne havde svært ved at spille sig igennem og skabe åbne målchancer. Derfor gik Levante til pause med en 2-0-føring i bagagen.

Efter godt en times spil var Levante farlige igen, da den unge Barca-midt Carles Alena mistede bolden i en farlig position. Mayoral kom helt fri med Cillessen blev afslutningen gik tæt over mål.

Det var helt tydeligt, at Levante jagtede en tredje scoring, der ville give dem et endnu bedre udgangspunkt forud for returopgøret på Camp Nou, og de kom tæt på flere gange.

Med fem minutter fik Barcelona en gylden mulighed for at reducere, da Coke klodset begik straffespark. Philippe Coutinho fik netop sneget bolden ind under Levante-keeperen, og så stod der 2-1.

Opgøret bød ikke på yderligere scoringer, så Levante snuppede første stik i ottendelsfinalen, men Countinhos sene reducering gør, at Barcelonas udgangspunkt ikke er helt skidt.

Returopgøret spilles torsdag i næste uge på Camp Nou i Barcelona.


Af Martin Schmidt

13 kommentarer

TheFischers 23:22          
Meh, ikke vores mest imponerende kamp, men det bør kunne vendes på Campen med Messi på banen.
Hammeren 23:26          
En mindre god kamp. Specielt 1 halvleg. De to nye forsvarsspillere fra B-holdet var ikke gode.
" halvleg var lidt bedre for Barcelona.
Der bilver godt nok brændt mange chancer fra begge hold i denne kamp.
Meget skuffende at Coutinho ikke kan steppe op når han nu får chancen fra start igen.

Barcelona uden Messi er bare ikke det samme.
kinginthenorth 23:26          
denis suarez viser en konge aktion. arsenal kommer til at elske ham hvis de ender med at købe ham.
coutinho derimod viser igen elendigt niveau.
semedo er ikk barca værdig, han ska kyles ud.
og både chumi og miranda er ikk førsteholdet værdig heller. de var hamrende elendige.
Reevenge 23:28          
Jeg håber lidt vi sparer Messi, Suarez og resten af de bærende spillere for returen også. Måske give lidt spilletid til breddespillerne, men jeg håber virkelig vi nedprioriterer Copa´en og fokuserer alt vores skyts på CL og La Liga. Vi har vundet turneringen de forgangne 4 sæsoner og hvis vi ikke kan slå Levante ud med en fronttrio som har kostet os samlet set over 2 milliarder kroner, så må det være sådan.
Mr P. Ness 23:32          
Vidal gjorde rigtig god figur af sig. Sikke en kampgejst!
Suarez var god efter indskiftningen, og Busquetz samt Murillo synes jeg også gjorde det fint.

Dembele skal til at skyde noget mere, i stedet for altid at trække bolden over til det andet ben. Det kostede to store chancer i dag.
Chris4700 23:55          
Når Valverde endelig roterer, så roterer han mere eller mindre hele holdet. Det gør det unægtelig sværere for periferispillerne når næsten hele holdet er nyt.
Vidal fortsætter fine takter, ligeledes fortsætter Coutinho med at spille sig længere fra start 11eren
Hjørneflag 23:56          
Barcelona’s problem er at de har nogle uhyggelig dårlige spillere ind i mellem alle de gode! Nogle spillere som er meget langt fra at have kvalitet og vilje nok til at spille i Barca!
2 dårlige spillere i Chumi og Murillo ( Er du vimmer sidstnævnte virkede langsom! )
Derudover har vi to uhyggelig dårlige spillere i Semedo og Coutinho! Coutinho må de gerne sælge for 500mio.kr. For min skyld! Syntes virkelig han er sløj! Især med alle hans små hurtige cuts og drejninger som aldrig fører til noget som helst!

Dejlig aktion af Dennis Suarez! — giver forhåbning om at vi går videre, hvis ellers vi får lov at se Messi og Suarez på banen!

Meget sjældent jeg har lavet et oplæg på bold! Men sad i 80 min. Og ventede på kampen skulle være færdig, bare for at komme ud med det! Håber dog at de 4 ovennævnte spillere vender det hele og bliver fantastiske! Jeg har bare min tvivl, da jeg ser mangel på talent ved 3 af dem og sidstnævnte mangler at tage arbejdshandskerne på og få de små ting til at lykkedes først! (Coutinho)
Onsdag 20. marts