Luk

Leverkusen-brødre maner til ro efter skænderi

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
Bundesliga (18/10)
bet365 3,00 3,75 2,15
NordicBet 2,90 3,75 2,31
Oddset 2,85 3,75 2,25

Tvillingebrødrene Sven og Lars Bender var efter 0-4-nederlaget i ophedet diskussion på vej fra Signal Iduna Park, men brødrene forklarer, at det var en helt normal situation.

Bayer Leverkusen blev lørdag ydmyget med 0-4 af Dortmund på Signal Iduna Park, og det gav anledning til heftige diskussionerne mellem tvillingerne Lars og Sven Bender, da de to Leverkusen-spillere forlod banen.

Men det er ikke noget, som fylder længere, forklarer tvillingebrødrene til Kicker ifølge Bulinews.

- Du er nødt til at kunne sige, hvad du mener. Vi er en smule emotionelle, fordi vi ikke kan lide at tabe. Men alt det er glemt igen. Det var ikke slemt. På den anden side havde det været skidt, hvis vi ikke snakkede efter sådan en kamp, siger Sven Bender og uddyber, at brødrene diskuterede, hvad de kunne have gjort anderledes.

Lars Bender deler samme opfattelse, og han var særligt utilfreds med, at Dortmund fik lov at øge sin føring fra 2- til 4-0 i slutningen af kampen.

- Som min bror og jeg voksede op, så kunne vi verbalt slå hinanden i hovedet, og så ville alt være glemt fem minutter senere, siger han og fortsætter.

- Man kan tabe en kamp til sidst, men ikke på den måde, som vi gjorde i slutningen. Det gør ondt at se os falde fra hinanden og lukke et eller to mål for mange ind.

Nederlaget til Dortmund var Bayer Leverkusens første i sæsonen, og både Lars og Sven Bender spillede fuldtid i opgøret.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 15. oktober