Luk

Leverkusen røg til tops efter to selvmål

| Bundesliga | 0 kommentarer

Bayer Leverkusen er nyt tophold i Bundesligaen, da de lørdag slog FC Augsburg med 4-1 i et opgør, hvor Augsburg scorede hele to selvmål.

Bayer Leverkusen kunne lørdag spille sig helt til tops i Bundesligaen, da de var på besøg hos FC Augsburg på WWK Arena.

Her havde hjemmeholdet to danskere med i truppen, men Frederik Winther og Mads Valentin startede kampen på bænken, hvor de kunne se Augsburg få en forfærdelig og spøjst start på opgøret.

Augsburg var nemlig bagud med hele 0-2 efter 14 minutter, da de havde scoret to selvmål. Her sendte Iago og Florian Niederlechner begge bolden i eget net, hvor især det første selvmål var imponerende sparket ind.

Her kom bolden ind foran målet, hvor Iago ville cleare den. Han endte dog i stedet med at banke bolden op i det ene hjørne til stor forbløffelse for Augsburg-keeper Rafal Gikiewicz.

Niederlechner kom dog godt tilbage, da han formåede at reducere til 1-2 efter en halv time. Det kan han dog takke Lukas Hradecky og Mitchel Bakker for, da de to Leverkusen-spillere legede Rundt på Gulvet i eget felt.

Her forsøgte Bakker at cleare bolden, men det lykkedes han ikke med, og derfor kom Hradecky ud af sit mål. 

Her gik de to dog fuldstændig forkert af hinanden, da Bakker ramte bolden i det øjeblik, at Leverkusen-keeperen ville tage bolden, og så kunne Niederlechner uden problemer sende reduceringen over stregen.

Leverkusen troede dog kort tid før pausen, at de havde bragt sig foran med 3-1, da Moussa Diaby sendte bolden over stregen, men glæden hos gæsterne blev dog kort, da målet blev underkendt grundet en hånd på bolden.

Gæsterne fra Leverkusen formåede dog at komme på 3-1, da de 16 minutter før tid lukkede opgøret, hvor der rent faktisk blevet scoret et ordentligt mål i kampen.

Her slog Leverkusen til på en omstilling, hvor bolden til sidst endte for fødderne af Patrik Schick på kanten af feltet, hvor han smaskede bolden op i nettaget. Leverkusen gjorde det også til 4-0, da Augsburgs Gikiewicz kom på noget af en skovtur, og det udnyttede Florian Wirtz og scorede kampens sidste scoring.

Leverkusen har derfor fået en god start på sæsonen, da de nu topper Bundesligaen med syv point efter tre runder.

Et andet mandskab, som også har fået en godkendt start, er FC Köln, da de står noteret for seks point efter de to første runder. De formåede nemlig at slå oprykkerne fra Bochum med 2-1.


Af Raymund Nelausen
Søndag 24. oktober