Luk

Leverkusen slog Freiburg i seksmålskamp

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Freiburg - Bayer Leverkusen 2-4
Bundesliga
3' 1-0 Lucas Höler
29' 1-1 Lucas Alario
42' 1-2 Lucas Alario
64' 1-3 Nadiem Amiri
72' 2-3 Nils Petersen
76' 2-4 Jonathan Tah

Freiburg bragte sig foran allerede efter tre minutter, men de kunne ikke spille sig til sejr over et målfarligt Bayer Leverkusen, der efter slutfløjt gik fra banen med en 4-2-sejr.

På 13. pladsen tog Freiburg søndag imod Bayer Leverkusen, der inden kampen indtog en syvendeplads.

Det var hjemmeholdet, der startede kampen bedst, og efter blot tre minutter sparkede Lucas Holer på et friløber bolden køligt i mål.

Udligningen fra gæsterne kom efter 29 minutter, hvor argentineren Lucas Alario opsnappede bolden foran feltet og sendte udligningen i mål med et hårdt spark langs græsset.

Angriberen måtte tre minutter før pausefløjt igen finde en jubelscene frem, da han placerede sig uden en markering to meter fra det lille felt og sendte bolden op i målhjørnet med en kontrolleret inderside.

I anden halvleg scorede Nadiem Amiri til 3-1 for gæsterne med et flot langskud ude foran feltet. Men den stilling holdt ikke længe.

Otte minutter senere stod Nils Petersen godt placeret på bagerste stolpe, da bolden trillede hen for fødderne af ham, inden han let prikkede bolden i kassen.

Håbet om et comeback varede dog ikke længe for hjemmeholdet, da Jonathan Tah fire minutter efter headede bolden i kassen til slutstillingen 4-2 til Bayer Leverkusen.


Af Lasse Rene
Lørdag 16. oktober
Fredag 15. oktober