Luk

Leverkusen videre i EL efter intenst Nice-opgør

| Europa League | 0 kommentarer

Nice udlignede to gange mod Leverkusen i deres vind eller forsvind-kamp i Europa League, men tyskerne sendte franskmændene ud til sidst.

Nice var på lidt af en opgave, da Leverkusen var på besøg torsdag aften i Europa Leagues gruppe C.

Der skulle en stor sejr til, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at blive i turneringen, men trods to udligninger løb tyskerne med sejren til sidst.

Først var det Diaby, der prikkede bolden i mål efter et fornemt oplæg af Demirbay midt i første halvleg.

Det udlignede Nices Kamara på fornemste vis fem minutter senere, da han flugtede en retur i kassen med fuld smadder på kanten af feltet.

Fem minutter senere var Leverkusen i front igen, da Dragovic drejede bolden i mål efter et hjørnespark.

Denne gang skulle Nice frem til kort inde i anden halvleg, før de kunne udligne, og det kunne de takke en tidligere Superliga-målmand for.

Lukas Hradecky prøvede nemlig at gribe et langt frisparksforsøg, men tabte bolden, så Ndoye kunne prikke 2-2-scoringen i mål.

Igen faldt svaret dog hurtigt, da Baumgartlinger pandede Amiris frispark i mål bare fem minutter efter Ndoyes scoring.

Det var til gengæld opgørets sidste scoring, og så er Leverkusen sikre på avancement i turneringen, ligesom Slavia Prag er det.

Tjekkerne havde nemlig ingen problemer mod Hapoel Beer Sheva, der blev besejret med 3-0 i Tjekkiet.

Det skete efter to scoringer efter en halv times spil af Sima og Stanciu, inden gæsternes Twitto sendte bolden i eget net fem minutter før tid.

Dermed er der lagt op til en spændende gruppefinale mellem Slavia Prag og Bayer Leverkusen, der begge er på 12 point efter fem gruppekampe.


Af Christian Ambæk
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar