Luk

Lewandowski fortsatte vild stime i Bayern-sejr

| Bundesliga | 2 kommentarer

Robert Lewandowski fortsatte lørdag sin skøre målform med to mål, da Bayern München hjemme splittede FC Köln ad med 4-0 i Bundeligaen.

Bayern München kunne lørdag eftermiddag, hvis resultaterne flaskede sig, tage førstepladsen i Bundesligaen, hvis de hjemme på Allianz Arena kunne besejre oprykkerne fra FC Köln.

Det så hurtigt ud til, at det ikke ville blive det store problem, da Robert Lewandowski efter tre minutter fik en aflevering fra Joshua Kimmich på kanten af feltet - efter fraværende  midtbanepres fra gæsterne - og resolut sparkede 1-0 i kassen for Bayern.

Det var mål nummer 201 i Bayern-trøjen for Lewandowski, der dermed er blot 16 mål efter Karl-Heinz Rummenigge som den næstmest scorende spiller i klubbens historie. Der er dog fortsat langt op til Gerds Müllers 508 mål for klubben.

Coutinho sparkede efter et kvarter på stolpen, men han fik med en time spillet en ny, stor chance, hvor han efter et omspark scorede til 3-0 på straffe efter en nødbremse og et rødt kort til Kölns Kingsley Ehizibue.

I mellemtiden havde Lewandowski scoret sit 202. mål for Bayern, og sit niende i Bundesliga-sæsonens fem kampe, til 3-0-føring for hjemmeholdet, igen efter oplæg fra Kimmich.

20 minutter før tid scorede Ivan Perisic til slutresultatet 4-0 for storholdet, som med de tre point hopper op på førstepladsen, inden Leipzig, Dortmund og Schalke har spillet.


Af Thor Carlskov
Søndag 20. oktober